Jesen u Crikvenici! 3 dana uz 2 polupansiona u Hotelu Mediteran*** za 2 osobe u dvokrevetnoj sobi, korištenje unutarnjeg bazena, po super povoljnoj cijeni za samo 899 kuna!!!

2 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Smješten uz samo more i 500 metara od centra Crikvenice, Hotel Mediteran*** idealna je destinacija za sve one koji vole dobre popuste uz Crno Jaje:) Djeca do 6. godina s roditeljima u krevetu GRATIS (za jedno dijete)! Kupon vrijedi 10.09.-31.10.'16.!

Ponuda uključuje: 

Hotel Mediteran, Crikvenica - 3 dana, 2 noćenja za 2 osobe u dvokrevetnoj sobi (klima/SAT TV) na bazi polupansiona (doručak i večera švedski stol ) te korištenje bazena.

Nadoplata za parking ispred hotela iznosi 5,00 eura po danu. 

Djeca 6 do 12 godina 50% popusta na  redovnu individualnu cijenu.



Hotel Mediteran raspolaže s više od 160 soba i 3 apartmana, restoranom, snack barom na plaži, liftovima i parkiralištem. Odmah ispod hotela se nalazi hotelska plaža, a u sklopu hotela su otvoreni i zatvoreni bazen. Osim toga, hotel nudi masažu, saunu, suncobrane i ležaljke za plažu i bazen uz dodatnu nadoplatu. 

Sve sobe s pogledom na more imaju balkon, dok na park strani neke sobe imaju balkon, a neke nemaju balkon. 

CRIKVENICA

Crikvenica se nalazi na sjevernom Jadranu, 35 kilometara jugoistočno od Rijeke, odnostno 200 km sjeverozapadno od Zadra, odnosno 165 km jugozapadno od Zagreba.

CrnoJaje preporuča provjeru slobodnih termina s hotelom prije kupnje kupona. ODMAH po primitku kupona, obvezna rezervacija termina unaprijed na e-mail: mistral@ri.t-com.hr, uz KOD i ID kupona.

Više o tome kakva događanja Vas očekuju u prekrasnoj Crikvenici, pogledajte ovdje!