[DELNICE] Wellness vikend u Delnicama! 2 noćenja za 2 osobe s doručkom, antioxidans relax masaža (25 min) i piće dobrodošlice u Centru Delnice za 499kn! Kupon vrijedi do 04.12.'16.!

3 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Odmor po Vašem guštu! Wellness uživancija u Delnicama za dvoje uz antioksidans relax masažu kojom ćete se osloboditi nagomilanog stresa, štetnih slobodnih radikala te opustiti i uživati...Djeca do 12 godina su gratis u sobi s roditeljima!

Ponuda uključuje: Centar Delnice - wellness vikend u Delnicama za samo 499 kn!


Cijena uključuje: 

dva noćenja za dvije osobe s doručkom, 

antioxidans relax masaža 25 min + 

piće dobrodošlice!


Parking besplatan uz objekat, internet free, u sklopu objekta gradska kavana za jutarnja opuštanja! 

Mogućnost prehrane: doručak, polupansion i pansion po dogovoru!

ODMAH po primitku kupona obavezna rezervacija željenog termina min.1 dan ranije na br.tel. 0993480433, uz KOD i ID kupona.


Smještaj

Centar Delnice raspolaže sa jednokrevetnim, dvokrevetnim, više krevetnim sobama i apartmanom. Ukupni kapacitet iznosi 21 ležaj + pomoćni ležajevi. 

Svaka soba opremljena je TV, WI FI i zasebnom kupaonicom. U našem objektu nudimo i smještaj za kućne ljubimce.


Delnice se nalaze u Gorskom kotaru, u zapadnom dijelu Hrvatske, samo 1 sat od Zagreba (glavnog grada Republike Hrvatske) i pola sata od Rijeke. 

To je središnje i najveće mjesto ovog gorskog kraja, u kojem živi oko 4.500 stanovnika. Razvile su se prije 525 godina, u okruženju planinskih uzvišenja Dragomlja, Petehovca i Japlenškog vrha. Autoput je udaljen samo 3 km.


Jeste li znali? 

Antioksidansi usporavaju starenje, snižavaju razinu kolesterola, smanjuju rizik nastanka raka, pomažu suzbijanju razvoja tumora, štite srce i krvne žile, pomažu kod kroničnih plućnih bolesti...stoga ćete ovom masažom olakšati svakako dio svojih tegoba i opustiti duh i tijelo.