"Hedonistički bijeg u Baranju"! 2 noćenja sa baranjskim doručkom za 2 osobe u Hotelu Lug**** uz tjednu ili bogatu vikend opciju, već od 499 kn!

9 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Prije kupnje kupona odaberite želite li TJEDNU ili VIKEND opciju! Bogata vikend opcija uključuje večeru uz butelju vina,druženje s konjima... Napunite baterije uz izvrsnu ponudu Hotela Lug**** u prekrasnoj Baranji! Kupon je iskoristiv do 22.12.16. (osim za vikend kad je Martinje)!

Ponuda uključuje: "Hedonistički bijeg u Baranju" - 2 noćenja sa baranjskim doručkom za 2 osobe uz tjednu ili vikend opciju, već od 499 kn i brojne pogodnosti...


Prije kupnje kupona birajte između 2 opcije:

Opcija 1: 2 noćenja sa baranjskim doručkom za 2 osobe + sat tenisa na terenima u krugu hotela za samo 499 kn (preko tjedna: pon.-pet)

Opcija 2: 2 noćenja sa baranjskim doručkom + šetnja sa i na konjima u dvorištu hotela + večera sa specijalitetima u 3 slijeda uz butelju kvalitetnog baranjskog vina + rakija dobrodošlice + 2 sata tenisa....za dvoje i za samo 799 kn (vikend opcija: pet.-ned.)

Menu za večeru:

Bakina juha

Baranjska plata (Baranjski odrezak (Pohani svinjski odrezak punjen kulenom, svježim sirom i kiselim krastavcima, okupan u umaku od gljiva), Bećarski odrezak (Pileći odrezak punjen sirom i šunkom na žaru, povrće sa češnjakom, krumpir),

Kolač tete kuharice.


Moguća je promjena menu-a ukoliko imate intoleranciju na određenu hranu.

Kupon je iskoristiv do 22.12.16. (osim za vikend kad je Martinje)

Iskusite prirodnu raskoš bajkovite Baranje te provedite nezaboravne dane u luksuznom hotelu s četiri zvjezdice, Hotelu Lug. Izvrsna domaća kuhinja hotela razbudit će Vaša osjetilna nepca, a vrhunsko uređenje soba priuštit će Vam intimu i mir kakvu svi potajno priželjkujemo. 

Zavrite u predivni svijet konja, smještenih u dvorištu Hotela Lug, te se kroz druženje prepustite povezivanju s ovom plemenitom životinjom.

Razbudite sportski duh u sebi i zaigrajte tenis na vrhunskim teniskim terenima Hotela Lug. Oslobodite se stresa, opustite se i dovedite Vaše tijelo u najbolju formu.

Luksuzni Hotel Lug**** smješten je u neposrednoj blizini parka prirode i zoološkog rezervata Kopački rit, te na samo par minuta vožnje od poznatog lovišta i dvorca Tikveš. Unatoč prekrasnoj mirnoj prirodi, nalazi se samo 15 minuta vožnje od gradske vreve i centra grada Osijeka. Svojim gostima trude se ponuditi jedinstvenu kombinaciju ladanjskog mira i nedirnute prirode u posebno uređenim sobama s masivnim namještajem, koje su u skladu sa najvišim standardima danas te potpuno opremljene minibarovima, velikim LED televizorima, direktnim telefonskim linijama i WiFi internetom.


Hotel Lug sadrži:

- a la carte restaurant,

- vinski podrum,

- teniske terene,

- konferencijsku dvoranu,

- salu za vjenčanja

- konjušnicu i konje

- opremu za karaoke

- privatna parking mjesta

- veliko dvorište

Sve sobe su opremljene sa slijedećim:

Veliki televizor ravnog ekrana sa bogatim izborom zemaljskih i satelitskih radijskih i TV programa

Onity sef veličine za laptop

Tihi Kleo mini bar sa bogatim izborom pića, grickalica i slastica

Besplatni WiFi internet velike brzine

Direktna telefonska linija sa povoljnim cijenama razgovora i sustavom automatskog buđenja

Fen za kosu i visoko kvalitetna kozmetika za tijelo i kosu (LUX i DOVE)

Smart TV reciever sa igricama

Hotel je pets friendly!

Naš facebook pogledajte ovdje!