Ponuda do JAJA!!! Kako razbiti jaje a da sadržaj ostane čitav ili razdvojiti bjelanjak od žumanjaka? Brzo i jednostavno! Uz Pomagalo za razbijanje/otvaranje jaja prilikom kuhanja za svega 49kn!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Ovaj inovativan proizvod služi da bi pomoću njega razbili odnosno otvorili jaje... Izbjegnite često padanje jaja iz ruku, prolijevanje bjelanjaka, padanje ljuski u hranu i slično... te razdvojite bjelanjak od žumanjka brzo i jednostavno! Kupon vrijedi do 29.12.'16.!

Ponuda uključuje: Foto Lisica, Zagreb - Pomagalo za razbijanje/otvaranje jaja prilikom kuhanja + 1 dodatan separator za odvajanje žumanjaka od bjelanjaka, te štitnik za prste prilikom rezanja namirnica.

Služi da bi pomoću njega razbili/otvorili jaje, kako bi izbjegli padanje, prolijevanje bjelanjaka, padanje ljuski u hranu i slično. Može služiti i za razdvajanja bjelanjka od žumanjka.

 

Proizvod nije moguće osobno preuzet nego isključivo narudžba mailom i dostava!

ODMAH nakon kupnje kupona obavezno je kupon prosljediti sa podacima za dostavu (ime i prezime, adresa i br.tel.), te KOD-om i ID-em sa kupona na mail: webshop.dostava@gmail.com.

Dostava je besplatna za cijelu Hrvatsku!

Dostava će se izvršiti u roku par dana (3-5 dana) do krajnjeg kupca.