PodržimoNaše

Opatija bajna!!! 2 dana uživanja u prelijepoj ''kraljici Kvarnera'' Opatiji u Villi Dalia uz 1 noćenje u dvokrevetnoj sobi za 2 osobe i za samo 199 kn! Guštajte u jesenskim danima na Kvarneru!

8 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Ugrijte se u hladnim i kišovitim jesenskim danima u sunčanoj Opatiji, ispijajući kavu uz more, pa makar i u pogledu iz kafića :) Kupon vrijedi do 04.12.'16.!

Ponuda uključuje: 2 dana uživanja u Opatiji u Villi Dalia za 2 osobe i za samo 199 kn!


Cijena uključuje: 

1 noćenje za dvije osobe u dvokrevetnoj sobi s kupaonom, 

boravišnu pristojbu, 

korištenje klima uređaja/grijanje, 

Parking, 

WI-FI i 

po potrebi transfer od/do autobusne stanice. 


Prije same rezervacije potrebno nas je kontaktirati radi provjere raspoloživosti smještaja na e-mail: villa-dalia@post.t-com.hr ili mob: 091/8908453, te nakon kupnje istu potvrditi uz KOD i ID kupona po primitku.

Privatni smještaj Villa Dalia*** u Opatiji nudi Vam tokom cijele godine dvokrevetne sobe sa kupaonicom, balkonom i pogledom na more.

Svaka soba ima vlastitu kupaonicu, balkon, tv, grijanje.

Nalazimo se na glavnoj opatijskoj prometnici "Nova cesta" koja povezuje Matulji i Lovran, samo 500 m od centra Opatije i 300 m od mora. 

Opatijska rivijera

Opatijska rivijera zbog svoje različitosti podneblja, od klime i vegetacij, spoja primorja, otoka i gorja, arhitekture i kulture, pa do blizine sa svim evropskim regijama, već 160 godina, a tijekom tri stoljeća, razvija turizam, nudi razne mogućnosti odmora, sporta i rekreacije, zdravstvene rehabilitacije ako i raznih izleta u bližu i dalju okolicu.

Opatija je poznata kao mjesto za odmor, rekreaciju i rehabilitaciju.