[MOSTAR] Luksuzan smještaj u EDEN Hotelu&Spa uz 1 ili 2 noćenja s doručkom i korištenje wellnessa (unutarnji bazen, turska kupelj, finska sauna, fitness), sve za 2 osobe i već od 440 kuna!

15 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Želite li pobjeći par dana iz monotone svakodnevnice, ali također i uživati u prirodi, hrani i piću, izletima i odmoru, hotel "Eden" i grad Mostar su pravo mjesto za to. Hotel "Eden" smješten je na brežuljku iznad Mostara s prekrasnim pogledom na grad! Udaljen je svega 400m od Starog grada i simbola Mostara, Starog mosta.

Hotel EDEN **** je hotel sa predivnim panoramskim pogledom na grad Mostar. Svojim gostima pruža luksuzan smještaj. 



Ponuda EDEN Hotel&Spa uključuje 2 opcije na odabir:

OPCIJA A - 2 dana/1 noćenje sa doručkom i korištenje wellnessa (unutarnji bazen, turska kupelj, finska sauna, fitness), sve za 2 osobe.

OPCIJA B - 3 dana/2 noćenja sa doručkom i  i korištenje wellnessa (unutarnji bazen, turska kupelj, finska sauna, fitness), sve za 2 osobe.

Dodatno: GRATIS WI-FI, parking. Dijete do 6 godina boravi  gratis!



Hotel raspolaže sa udobno opremljenim sobama, među kojima naši gosti mogu birati jednokrevetnu ili dvokrevetnu sobu, kao i dvokrevetnu i trokrevetnu Superior sobu. Superior sobe imaju prekrasan balkon sa kojeg, uz aperitiv, možete uživati u prelijepoj panorami Mostara.

Hotel je 450 m udaljen od Starog mosta i Starog grada. 400 m od Muslibegovića kuće te 200 m od rijeke Neretve. Hotel svojim gostima nudi besplatni parking. 


POGODNOSTI HOTELA "EDEN":
Besplatan parking i WiFi
Zatvoreni bazen
Fitness centar
Wellness & Spa
Restoran
Konferencijska sala
Označen prostor za pušače
Usluga prijevoza (uz nadoplatu)
Iznajmljivanje vozila

Wellness & Spa u hotelu Eden

U srcu Mostara u svom Wellness i Spa centru hotel Eden pruža nezaboravno iskustvo. Posebnu pažnju smo posvetili kako bismo svojim gostima upotpunili atmosferu i osjećaj ugodnog odmora.


Uređen prema najvišim standardima naš Wellness i Spa centar nudi bazen sa whirlpoolom, finsku saunu, sauna na paru, HAMAM, teretanu kao i razne vrste masaža. Wellness i SPA zona obuhvata sve što trebate za potpuni oporavak vašeg tijela.


ODMAH nakon kupnje obavezna e-mail rezervacija isključivo na mail info@vilaeden.com uz broj kupona po aktivaciji kupona.