Do savršene kože lica uz tretman mikrodermoabrazije lica u salonu Anđela u Splitu uz 57% popusta! Ponuda uključuje mikrodermobraziju, peeling, i masku AHA kiselinom!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Beauty salon Anđela u Splitu djeluje od 2001 godine. Stalno pratimo trendove koji se odvijaju na Hrvatskoj i svjetskoj kozmetičkoj sceni, a u svrhu razvijanja što kvalitetnijih i učinkovitijih usluga za naše klijente. Naših 11 stručnih djelatnica pobrinut će se da se osjećate ugodno u Beauty centru Anđela!

Mikrodermoabarazija - potpuno je prirodno, bezbolno i ne zahtjeva uporabu kemikalija.
Ova metoda je dostignuće do kojeg se došlo najnovijim znanstvenim otkrićima u kombinaciji sa prirodnim procesima za održavanje ljepote. Omogućuje polagano uklanjanje najgornjeg sloja kože, kako bi se stanice koje ostanu na površini potaknule da stvaraju nove stanice, koje izgledaju svježije i na kojima se ne vidi utjecaj atmosfernih elemenata. Aparat za dermoabraziju lako se kontrolira uz pomoć sonde koja se samo prislanja na dio kože koji se želi tretirati, sitni kristalići obavljaju ostatak posla. Sonda u sebi ima i usisavač tako da odmah usisava kristale natrag, te ih sprema u posebni spremnik. Za strije koristimo tretmane kojima smanjujemo dubinu strija. Aparatom također potičemo regeneraciju tkiva i uklanjamo crvenkastu ili srebrnu boju strija. U slučaju hipertropskih ožiljaka, opet smanjujemo nateknuće epiderme sa vidljivim smanjenjem ožiljka i nakon nekog vremena nestaje i zamjenjuje ga novo tkivo. Isti mehanizmi se koriste za uklanjanje ožiljaka od akni i vodenih kozica. Nejednaka pigmentacija kože kao što su staračke pjege, koje se često pojavljuju po rukama se lako mogu “izbrisati” mikrodermoabrazijom.

Tretman AHA kiselinom

Alfa-hidroksidne kiseline dolaze iz voćnih i mliječnih šećera.
Najpoznatije i najšećešće su glikolna i mliječna kiselina, kako zbog njihovih izvanrednnih sposobnosti penetriranja u kožu, tako i zbog činjenice što o njihovom djelovanju i nuspojavama imamo najviše znanstvenih podataka.
Upotreba AHA kiselina, posebno glikolne kiseline, je široko raširena u kozmetičkoj industriji jer one, djelujući kao piling, postepeno oslobađaju kožu površinskih odumrlih stanica te na taj način poboljšavaju cjelokupan izgled kože.
Tretmani i proizvodi s AHA kiselinama preporučuju se onima čija koža pokazuje prve znakove starenja. Naime, problemi kao što su fine linije i bore, smeđe mrlje i suhi djelovi mogu se značajno umanjiti redovitim tretmanima ili pak korištenjem proizvoda koji sadrže određene omjere AHA kiselina. Također, AHA kiselinama postižu se izvanredni rezultati kod masne i problematične, aknama sklone kože.

Obavezna rezervacija termina minimalno 2 dana ranije na 021 312 789 ili na 021 320 653