Bole Vas noge, teško hodate? Imamo rješenje za Vas! Specijalistički ortopedski pregled u Rehabilitaciji Nova u Zagrebu za samo 149 kn! Kupon je iskoristiv do 17.12.2016.!

4 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Današnji tempo života traži brza i efikasna rješenja za saniranje zdravstvenih tegoba zato posjetite novi ekskluzivni rehabilitacijski centar NOVA i napravite specijalistički pregled na vrijeme bez nesnosnog čekanja redova!

Rehabilitacija NOVA je mjesto koje je koncipirano na način da ponudi najkompletniju rehabilitacijsku uslugu na jednom mjestu. Centar je u potpunosti opremljen najsuvremenijom medicinskom opremom, kako bi rehabilitacijske metode imale najbolji i najbrži učinak.


Ponuda uključuje: 

Rehabilitacija Nova - specijalistički ortopedski pregled za 149 kn!


ODMAH po kupnji kupona obavezna rezervacija termina ili minimalno 3 dana unaprijed na tel. 01 644 1000, uz KOD i ID kupona po primitku.

Najsuvremeniji rehabilitacijski centar nudi pred i post operativnu rehabilitaciju i programe za akutna i kronična bolna stanja, te kompletnu fizikalnu terapiju: neoperativnu dekompresijsku terapiju kralježnice, izokinetičku dijagnostiku i terapiju, udarni val, HUBER Motion Lab, Laser, VacuSport terapiju, medicinske i sportske masaže, limfne drenaže, CRIO COLD kompresiju, Beauty program i dr.


USLUGE

Osim rehabilitacije, u centru nudimo specijalističke preglede (fizijatra, ortopeda i neurologa), fizioterapeutske preglede, najmoderniju izokinetičku dijagnostiku i terapiju ISOMED 2000, te programe rehabilitacije i preventive za sportaše, rekreativce i sve građane koji teže dobrom zdravlju i boljoj kvaliteti življenja.

Naša suvremena oprema omogućuje nam uspješnu prevenciju te rehabilitaciju nakon ozljeda, oboljenja, predoperativnu i postoperativnu terapiju, kao i dijagnostiku stanja cjelokupnog lokomotornog sustava, bez obzira radi li se o rekreativcima, osobama starije životne dobi, invalidima, sportašima i svim drugim osobama koji imaju bilo kakve probleme sa mišićno-koštanim sustavom.

Naš centar objedinjuje kompletnu individualnu medicinsku uslugu na jednom mjestu: od pregleda, dijagnostike, širokog spektra fizikalne terapije i rehabilitacije, završno sa edukacijom, vođeno do krajnjeg oporavka i osposobljavanja za svakodnevnicu.


 STRUČNI TIM

Naš stručni tim vođen je vrhunskim fizijatrima i ortopedom te visokoškolovanim fizioterapeutima i kineziterapeutima i verificiranim masažnim terapeutom, koji će maksimalno individualnim pristupom pružiti najbolju moguću uslugu svim našim klijentima.