[ZADAR] Pomladite svoje lice!!! Priuštite si čak 6 anti-age tretmana lica u salonu Deep Blue uz 53% popusta i za samo 599 kn!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Prvi Anti-age tretman lica traje 90 min., ostali 60 minuta, a uključuje: uklanjanje šminke, čišćenje mlijekom, tonikom, piling, mehaničko čišćenje,visoka frekvencija, masaža ultrazvukom i masaža DERMOROLLER-om!

Ponuda uključuje: 6 anti- age tretman lica, vrata i dekoltea u salonu Deep Blue.

Prvi Anti-age tretman lica traje 90 min., ostali 60 minuta, a uključuje: 

uklanjanje šminke, 

čišćenje mlijekom, 

tonikom, 

piling, 

mehaničko čišćenje,

visoka frekvencija, 

masaža ultrazvukom i masaža DERMOROLLER-om.


Tretman uključuje dijagnostiku stanja kože wood lampom! 

WOOD LAMPA je lampa sa ljubičastim svijetlom, koja je koristi za dijagnostiku stanja kože kako bi se lakše odredio i sam slijed tretmana i proizvodi pogodni za određeno stanje kože! 

Kako starimo, tako i naša koža prolazi kroz brojne promjene koje utječu na njen sastav, obujam i izgled. 

Naša koža postepeno gubi elastičnost što je rezultat uništavanja kolagena i vlakana elastina, kao i promjena u masnim jastučićima ispod naše kože do kojih dolazi s godinama. 

 Većinu uništavanja stanica uzrokuje sunce, ali i faktori životnog stila poput pušenja i ostalih loših navika. 

Starenje je najuočljivije na licu i vratu, na kojima osobni i okolišni čimbenici mogu ubrzati te promjene dajući stariji izgled zbog boranja i atrofije kože. 

Stoga se podvrgnite anti-age tretmanu u salonu Deep Blue u Zadru i vratite svojoj koži mladost!

O SALONU

U toplom ambijentu kozmetičkog salona DEEP BLUE dočekati će Vas vedar i veseo tim mladih, ali iskusnih kozmetičarki i wellness terapeuta. Svoje znanje i iskustvo stekle su radom i edukacijama u poznatim kozmetičkim salonima, te luksuznim hotelima s 4 i 5 ***** u Hrvatskoj. 
Svojim ljubaznim i stručnim pristupom pokušati će pronaći riješenje za Vaše probleme, te Vam preporučiti kozmetičke usluge i preparate koji baš Vama najviše odgovaraju.
U današnje vrijeme stresa i užurbanog načina života, priuštite sebi, a i Vama dragim osobama neki od opuštajućih tretmana salona.