[ITALIJA] Obiteljski odmor i skijanje u Južnom Tirolu! 3, 4 ili 7 polupansiona za dvoje u Hotelu Bacher 3* uz bocu crnog vina, piće dobrodošlice, saune, opremu za snježno pješačenje...uz 50% popusta!

1 prodanNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

U hotelu Bacher u Riva di Tures Bacher Vam nudimo prekrasan odmor daleko od gradske vreve i svakodnevnog stresa. Bit ćete okruženi veličanstvenim planinama Rieserferner, a hotel će Vam ponuditi udobno, suvremeno i ugodno okruženje sa stilom... Kupon vrijedi u periodu 01.-26.12., 06.01.-25.02.'17. te 04.-26.03.'17.! Djeca do 4 godina GRATIS smještaj!

Ponuda uključuje: Hotel Bacher 3* do 26.03.'17.

Prije kupnje kupona odaberite:

Opcija 1: 3 polupansiona za 2 osobe (dolazak četvrtak)

Opcija 2: 4 polupansiona za 2 osobe (dolazak nedjelja)

Opcija 3: 7 polupansiona za 2 osobe (dolazak nedjelja)


CIJENA UKLJUČUJE: 

piće dobrodošlice, 

1 boca crnog vina u sobi prilikom dolaska, 

dnevni buffet doručak, 

dnevna večera ( u sklopu HB-a, besplatan ulaz u unutarnji bazen s jet stremom), 

Slobodan ulaz u finiš log saune, 

besplatan parking, 

1 vođena snježna tura pješke, 

besplatan najam opreme za snježno pješačenje, 

jedan vin Brûlé party


Boravišna pristojba 1,8 Eura/osobi/danu plaćanje na licu mjesta.


Kupon vrijedi u periodu:

01.12. – 26.12.2016.

06.01. – 25.02.2017.

04.03. – 26.03.2017.


Prije kupnje kupona obavezna provjera slobodnih termina sa hotelom!

ODMAH nakon kupnje kupona obavezna rezervacija min.24h ranije e-mailom: info@hotel-bacher.com ili tel: +39 0474 67 25 09, uz KOD i ID sa kupona nakon dobivanja.

U hotelu Bacher u Riva di Tures Bacher Vam nudimo prekrasan odmor daleko od gradske vreve i svakodnevnog stresa. Bit ćete okruženi veličanstvenim planinama Rieserferner, a hotel će Vam ponuditi udobno, suvremeno i ugodno okruženje sa stilom.


Prostrane dvokrevetne sobe u različitim cijenovnim rasponima su u potpunosti prilagođene Vašim potrebama. U njihovim prostranim trpezarijama sa rustikalnim namještajem možete uživati u izvrsnim okusima talijanske, međunarodne te tirolske kuhinje.


Osim prekrasnog okruženja u hotelu ćete pronaći i prekrasno dizajniranu oazu. Novi zatvoreni bazen, fittness sala, te sauna i prekrasan eksterijer nude savršene trenutke. U malenom baru je i biblioteka u kojoj možete saznati nešto novo o zemlji i njenim stanovnicima. 

Naravno, tu je nešto i za najmlađe goste: u velikoj igraonici te na velikom dječjem igralištu možete pustiti svoju djecu da se igraju, dok Vi u potpunosti uživate u pogledu koji oduzima dah, sa prekrasne sunčane terase.

Uživajte u jedinstvenom prirodnom okruženju hotela i iskoristite mnogobrojne aktivnosti koje su na raspolaganju i ljeti i zimi. Hotel će Vam rado ponuditi različite predloge za izlete i razne aktivnosti, kao i savjet ili ideju za provođenje vašega slobodnog vremena...