Posebna ponuda! Obavite liječnički pregled kako biste dobili dozvolu za držanje i nošenje oružja ili produžili postojeću u Poliklinici LabPlus 2 u Zagrebu za samo 349 kuna! Nalazi su gotovi isti dan!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Ponuda za lovce, zaštitare i za ostale profesije koje moraju imati dozvolu za nošenje oružja u profesionalne svrhe! Nalazi su gotovi u jednom danu! Potrebno doći natašte!

PREGLED OBUHVAĆA:

psihologijsko testiranje,  
psihijatrijski pregled i psihologijska obrada
pregled vida, 
pregled sluha,
krvne pretrage, 
EKG i pregled spec. medicine rada.


Prije izdavanja dozvole za držanje i nošenje oružja ili kod produljenja postojeće svatko je dužan podvrgnuti se zdravstvenom pregledu.

Liječnički pregled za držanje i nošenje oružja uključuje: psihologijsko testiranje, pregled vida, pregled sluha, krvne pretrage, EKG, psihijatrijski pregled i psihologijska obrada i pregled specijaliste medicine rada.  

Odmah po završenim pregledima, poliklinika će vam izdati uvjerenje o zdravstvenoj sposobnosti za držanje i nošenje oružja.

Sa sobom ponijeti: Osobnu iskaznicu, potvrdu od obiteljskog liječnika od čega bolujete ili ste bolovali, zadnje nalaze nadležnog specijaliste (ukoliko imate neku kroničnu bolest)

Nekoć je medicine rada bila usmjerena isključivo smanjenju rizika koje nosi radni proces. Mada je medicina rada dugo godina bila pupčanom vrpcom vezana samo uz radna mjesta, ona je novim zakonskim okvirom i pristupanjem Hrvatske Europskoj uniji dobila znatno prošireno mjesto i ulogu u hrvatskom društvu. 
Poliklinika sukladno je svom Kodeksu maksimalno prilagodila svoje uslugu medicine rada upravo tom, novom okviru koji je pred nama.

U ugodnoj atmosferi, sa što manje stresa, bez čekanja i nepotrebne birokracije stručno osoblje pomoći će Vam da brigu o svojem zdravlju vodite na bolji i kvalitetniji način.

Svaki pacijent jedinka je za sebe i svakome će posvetiti posebnu pažnju odgovarajući i na najzahtjevnija pitanja, rješavajući Vaše nedoumice i strahove.

Zašto odabrati Polikliniku LabPlus?
- nema čekanja i spore birokracije
- radno vrijeme prilagođeno je Vašim obvezama
- većina nalaza gotova je isti ili idući dan
- dostava nalaza putem elektronske pošte

Vi imate pravo birati, saznati, tražiti i odabrati najbolje!