SLASNA TELETINA ISPOD PEKE u Zagrebu!!! Vrhunska teletina ispod peke sa krumpirima u The Movie Pubu u Zagrebu za dvoje i za samo 69kn! Kupon vrijedi do 10.12.'16.!

68 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Uživajte u odličnoj atmosferi popularnog The Movie Puba, jednog od najpopularnijih mjesta svoje vrste u Zagrebu! Kupon je iskoristiv do 10.12.2016. svake srijede, četvrtka i subote!

Ponuda uključuje: The Movie Pub - teletina peka sa krumpirima za dvoje i samo 69 kn !


CIJENA UKLJUČUJE: 

2 porcije teletine ispod peke sa krumpirima.

ODMAH po primitku kupona obavezna rezervacija termina na br.tel: +385-1-600-3600 ili e-mail: info@themoviehotel.com, uz KOD i ID kupona.

Kupon vrijedi do 10.12.'16.

  U prizemlju hotela nalazi se popularni The Movie Pub & Restoran, gdje naši gosti mogu odlično jesti i svakodnevno doživjeti vrhunsku zabavu uz live svirku poznatih bandova u večernjim satima. 

   

The Movie Pub & Restoran ” otvoren 2002. godine stekao je status kultnog zagrebačkog okupljališta u koji rado navraćaju gosti iz čitave Hrvatske. Mjesto je vrhunske zabave i provoda.

Uređen je u stilu engleskog pub-a. Prostor sa 350 stalnih sjedećih mjesta, podijeljen je na dva dijela, koji po potrebi mogu funkcionirati autonomno svaki za sebe, ali i kao jedinstven prostor.

Interijer je uređen s pažljivo odabranim detaljima i stilskim namještajem.

“The Movie Pub & Restoran ” je tematski pub, cija se odrednica kao što je vidljivo iz naziva FILM, stoga prostorom dominiraju filmski studijski rekviziti, a na zidovima su izložene originalne fotografije sa svjetskih filmskih festivala (Cannski, Venecijanski, Berlinski…) i portreti najvecih filmskih zvijezda (SALMA HAYEK, KEVIN SPACEY, MONIKA BELLUCCI, WOODY ALLEN, CHARLIZE THERON, ROBERT DE NIRO…) Uvijek Vas ceka naše ljubazno osoblje.

Facebook pogledajte ovdje!