[ZAGREB/TREŠNJEVKA - TRETMAN LICA] Pomladite lice, učvrstite tonus i regenerirajte kožu u Beauty Centru Callisto za 198 kuna umjesto 1100 kuna!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Mezoterapija bez igle, rejuvinacija, ultrazvuk, krio sonda, peeling, aromamasaža eteričnim uljima i LED REJUVENATE MASKA (uređaj hi tech specijalist za njegu lica) za 198kn umjesto 1.100kn!

Najučinkovitiji tretmani za prekrasno mladenačko lice u jednom akcijskom paketu
zatezanje kože i lifting lica
pomlađivanje i revitalizacija
duboka hidratacija i obnavljanje kolagena
uklanjanje i smanjivanje bora
podizanje kapaka i obrva, smanjenje podbratka 
uklanjanje pigmentacijskih mrlja i ožiljaka
rješavanje problema mladenačke aknozne kože, prištića i mitesera
brisanje podočnjaka i tamnih kolutova ispod očiju
ubrzano obnavljanje kože kod ožiljaka
ubrzani tretman oporavka nakon operacija i lasera

Mesolift tretman je vrlo ugodan jer se odgovarajuća kombinacija preparata iz ampula nježno umasiravaju pomoću sonde u kožu zahvaljujući pulsirajućim valovima koji ne generiraju toplinu i omogućavaju apsorbciju preparata na vodenoj i lipidnoj bazi. Efekat je odmah vidljiv u zdravom tonu kože, smanjenoj dubini bora na licu koje su vidljive nakon sunca i mora, zategnutijoj koži, nestajanju podočnjaka i duple brade, osvježenom i odmorenom licu.  U tretmanima se koriste učinkoviti kokteli koji sadrže prirodne preparate dobivene iz algi te sofisticiranih preparata poput hialurona, koncentrirani kolagen argiline, Q10 koenzim, vitamine, ribonukleinsku kiselinu.

Rejuvenate LED Maska zasnovana na fotodinamičkoj terapiji je veličanstveno, znanstveno i tehnološko dostignuće koje koristi djelovanje svjetlosne enargije za njegu i tretmane kože. 
Svjetski je poznata inovacija kao HI-tech specijalist za njegu lica. Koristi se svjetlosnom terapijom, potpuno bezopasna bez neželjenih posljedica i ne oštećuje kožu. 

Svjetlosna energija se prenosi u samu stanicu, ubrzavajući sam proces obnove stanice i stimulira fibroblast za proizvodnju kolagena, pomlađuje kožu, umiruje akne, ublažava pigmentacijske mrlje, zaglađuje bore i reducira sunčeve opekotine.
Rejuvenate LED Maska daje vrhunske rezultate a tretman je potpuno bezopasan i ugodan. 

Rezultati su vidljivi već nakon prvog tretmana, a potpuni učinak se postiže kurom od 5-10 tretmana. Nakon tretman klijent može odmah nastaviti sa danjim dnevnim aktivnostima bez bojazni da će njegovo izlaganje vanjskim utjecajima loše utjecati na njegovu tek tretiranu. 


ODMAH nakon kupnje kupona i po primitku kupona, potrebno rezervirati termin 3 dana ranije na: 01 5619 335, uz KOD i ID kupona.