[SPLIT] Neka vaše lice izgleda svježije, vitalnije i mlađe!!! Neodoljivi paketi njege lica u Studiu Body Balance uz do 63% popusta!

2 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!
Puna cijena 84,94 €
Ušteda 50%
Cijena 42,34 €

Već nakon prvog tretmana vidljivo je svježiji, voluminozniji izgled lica, vrata i popunjenost bora vrata i područja oko očiju. Tretman daje rezultate u poticanju i stvaranju kolagena!


Prije kupnje izaberite između 2 paketa:


Opcija 1)  

4x ručne masaže lica, 
4 limfne drenaže lica, vrata i dekoltea, 
2 radiofrekvencije lica po 10 min., 
vitamin A i serum preproteina. 


Opcija 2

4x radiofrekvencije po 20min.,
4x ručne masaže lica, 
4 limfne drenaže lica, vrata i dekoltea.



RADIOFREKVENCIJA LICA  - oblikovanje lica, vrata i podizanje dermisa uslijed  pojačanog stvaranja kolagena.  Na tretiranom području primjenjuje se gel, što stvara preciznu kontroliranu zonu provođenja topline. 

RF energija je pohranjena duboko u dermi i stvara jedinstvenu zonu  grijanja  kolagena potiče kontrakcije, obnovu i pomlađivanje. Dermis koji je najdublji sloj kože, RF zagrijava ravnomjerno štiteći one više površine - epiderme. Kolagenska vlakna  su strukturirano stimulirana i potiče se regeneracija kolagena.


Najnovija oprema, vrhunski preparati, ugodan ambijent, ljubazno i stručno osoblje uz kvalitetnu uslugu temelj su njihovog poslovanja. To je mjesto gdje se spajaju ljepota, zdravlje i opuštanje....

 

ODMAH nakon kupnje kupona obavezna rezervacija prvog dolaska na br. tel: 021 644 631, uz KOD i ID kupona po primitku.