ZAGREB - vratite sjaj i blistavost vašoj koži u samo jednom dolasku! 5 u 1 tretman regeneracije kože, uz 2 opcije na izbor, u Brunela UrbanWellness & Academy već od 149 kn!

1 prodanNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Kupon vrijedi za 1 osobu i jedan dolazak. Svaka osoba može kupiti 5 kupona za sebe i neograničeno na poklon! Kupon se može iskoristiti do 17.12.2016.


Ponuda uključuje: Brunela UrbanWellness & Academy - u 1 dolasku možete vratiti sjaj blistavost vašoj koži - 5 u 1 TRETMAN REGENERACIJE KOŽE LICA već od 149 kn!


Prije kupnje birajte između 2 opcije:

Opcija 1) 5 u 1 TRETMAN REGENERACIJE KOŽE LICA za 149 kn!

Opcija 2) 5 u 1 TRETMAN REGENERACIJE KOŽE LICA vrata i dekoltea za 199 kn!


Opcija 1) uključuje: skidanje šminke, enzimski piling ima učinak dubinskog otvaranja pora, dijamantna mikrodermoabrazija, ultrazvuk za smirivanje kože, mezoterapija sa serumom hijalurona za dubinsku hitrataciju, hidratantna maska, masaža lica i završna njega - trajanje 90 min!

Opcija 2) uključuje: skidanje šminke, ultrazvučna špatula - nježno uklanjanje nečistoća i odumrlih stanica, smanjuje pigmentaciju, uklanja mitesere, radiofrekvencija kože, mezoterapija sa koktelom seruma za pomlađivanje kože, maska antiage Sothys, masaža lica, vrata i dekoltea - završna njega - trajanje 120 min!

Kupon vrijedi za 1 osobu i jedan dolazak.

Svaka osoba može kupiti 5 kupona za sebe i neograničeno na poklon! 

Kupon se može iskoristiti do 17.12.2016.

ODMAH nakon kupnje kupona  obavezna rezervacija prvog dolaska na br.tel: 091 1994 711 ili 01 4817 035, uz KOD i ID kupona po primitku.

Mikrodermoabrazija je o procesu nježnog uklanjanja zadebljalog i odumrlog sloja epidermisa (stratum corneum), s ciljem uklanjanje „stare” kože i različitih nepravilnosti na koži, a bez popratnih pojava. Tom metodom vrlo se uspješno uklanjaju sitne i duboke bore, keratoze i gruba koža, komedoni, strije, hiperpigmentacije (od akni ili sunca) te manji ožiljci.

Dijamantna mikrodermoabrazija, koja je za razliku od prethodne generacije aparata baziranih na kristalima (najčešće aluminij-oksida) koristi prave čestice dijamanta postavljene pod različitim kutovima i gradirane prema veličini dijamantnih čestica. Ovisno o problemu koji želimo tretirati, ali i cilju koji želimo postići (uklanjanje bora, hiperpigmentacija ožiljka ili pomlađivanja kože) i stanju same kože, biraju se različiti dijamantni nastavci najprikladniji za određeni problem. Tijekom tretmana „stari” sloj kože otklanja se vakuumom, koji istodobno stimulira fibroblaste na proizvodnju elastina i kolagena.

Nakon uklanjanja odumrlih stanica ubrzano se stvaraju nove kroz koje koža znatno brže i u puno većoj mjeri apsorbira supstancije koje se koriste tijekom tretmana. Istodobno, Langerhansove stanice zbog ciljanog nadražaja počinju emitirati antigene, jačajući tako imunitet kože. Taj proces naziva se remodulacijom kože.

Nakon što se napravi mikrodermoabrazija, pomoću aparata mezoterapije, u kožu se ciljano unose supstancije, a koje su u deficitu (npr. ampule kolagena, liposoma, hijaluronske kiseline, različitih vitamina i minerala, itd...), a sve u cilju rješavanja određenoga kožnog problema.

Mezoterapija bez igle (mezoporacija) apsolutna je i najmodernija alternativa klasičnoj mezoterapiji za osobe koje imaju strah od igle i izbjegavaju klasičnu mezoterapiju. Tretman se zasniva na 4 modaliteta koji pod djelovanjem pulsne naizmjenične struje stvara elektromagnetno polje pod čijim utjecajem se formiraju privremeni vodeni kanali - mezopore i to upravo u zaštitnom lipidnom sloju između epiderma i derma, koji omogućavaju unos aktivnih materija u dublje slojeve kože.U klasičnom tretmanu, svega 10% aktivnih sastojaka iz seruma dopire do dubljih slojeva kože čime se ne postiže maksimalni efekt. Mezoterapija omogućuje apsopciju aktivni sastojaka (hijaluronska kiselina, kolagen) poveća na 90 % što daje vidljive rezultate na koži.