[ZAGREB] Zaboravite na godine! Brunela UrbanWellness & Academy donosi Vam 6 tretmana podizanja očnih kapaka i smanjivanja podočnjaka za samo 599 kn! Kupon se može iskoristiti do 17.12.'16.!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Nekirurško podizanje kapaka je posebno djelotvoran tretman koji putem radio valova stimulira proizvodnju kolagena i zateže kožu. Rezultati su brzo vidljivi, a koža se pomlađuje i učvršćuje ;) Stoga dođite i uvjerite se u kvalitetu ovog tretmana ;)

Ponuda uključuje: Brunela UrbanWellness & Academy - zaboravite na godine uz 6 TRETMANA PODIZANJA OČNIH KAPAKA I SMANJIVANJE PODOČNJAKA za samo 599 kn!


Cijena uključuje: 6 tretmana podizanja kapaka i smanjivanja podočnjaka posebnim radiofrekvencijskim valjkom ili štapićima ovisno o problemu.  


ODMAH nakon kupnje kupona obavezna rezervacija prvog dolaska na br.tel: 091 1994 711 ili 01 4817 035, uz KOD i ID kupona po primitku.


Nekirurško podizanje kapaka je posebno djelotvoran tretman koji putem radio valova stimulira proizvodnju kolagena i zateže kožu. Osim što znatno stimuliramo proizvodnju kolagena, te tako jačamo kožu kapaka i njenu čvrstoću, istovremeno možemo smanjiti i bore oko očiju.


Kroz 6 tretmana u razmacima od 3-4 dana dubinski kontroliranom energijom radio valova zagrijavamo tkivo prilikom čega se jačaju postojeće kolagenska vlakna, potiče se proizvodnja novog kolagena, a kao krajnji rezultat tretmana je zatezanje kože na tretiranom području uz manje izražene bore. Prednost tretmana je što su neinvazivni, ne zahtijevaju oporavak niti oduzimaju puno vremena. 


Rezultati su brzo vidljivi, a koža se pomlađuje i učvršćuje. Radio frekvenciju koristimo za brzo, efektno i zatezanje kože, pomlađivanje kože i smanjenje bora, ožiljaka ili akni, te podizanje muskulature lica.

Tretmani se savjetuju već nakon 30-te kao preventiva, a izuzetno su djelotvorni kod blago do srednje spuštenih kapaka. Tretmani su namijenjeni i ženama i muškarcima.