Advent u romantičnoj Budimpešti! 03., 10. ili 17.12.'16. uz prijevoz autobusom, razglede prema programu, turističkog pratitelja...uz Calypso Zagreb za samo 199kn/osobi!

14 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Čarolija Budimpešte još čarobnija je u predblagdansko vrijeme! Miris klinčića, kuhanog vina, kobasica, zvuci pjesme, veselje na svakom koraku...sve to i mnogo više dočarat će Vam prelijepi "grad na Dunavu"! Polazak iz Zagreba u 06:00 sati (autobusni kolodvor)!


BUDIMPEŠTA - ADVENT  Jednodnevni izlet

Termini:

1. 03.12.2016. Rasprodano!!!

2. 10.12.2016. Rasprodano!!!

3. 17.12.2016.

 

PROGRAM PUTOVANJA: 

Polazak iz Zagreba u 06:00 sati (autobusni kolodvor). Ugodna vožnja prema Budimpešti. Po dolasku u Budimpeštu panoramski razgled grada autobusom i pješke: brda Gellért gdje se nalazi Citadela s koje se za vedrog vremena pruža prekrasan pogled na Budim, Peštu, Dunav i njegove mostove. 

Vožnju nastavljamo do BUDIM-a: Kraljevska palača, crkva sv. Matijaša i Ribarska tvrđava pa se preko Lančanog mosta spuštamo u PEŠTU: zgrade Parlamenta s oko 700 prozora - bazilike sv. Stjepana - najveća sinagoga u Europi - Trg heroja, najveći trg u Budimpešti - avenije Andrassy, najljepša gradska ulica s glasovitom Operom ... 

Slobodno vrijeme za uživanje u božićnom sajmu na glavnom trgu Vörösmarty, te u kuhanom vinu i mirisu predivnog Kürtőskalácsa (kojeg zbog oblika ga zovu i "dimnjak kolač", tradicionalno mađarsko fino, mekano i prhko pecivo... prefinooo)... U 17:00 sati predviđena je fakultativna jednosatna vožnja brodom po Dunavom tijekom koje ćete se osjećat kao u bajci ispod osvjetljenih mostova ... (uz doplatu). Planiran povratak oko 19:00 sati, očekivani dolazak u Zagreb u kasnim večernjim satima.

 

Cijena uključuje:

 

prijevoz turističkim autobusom

razglede prema programu

turističkog pratitelja

jamčevno osiguranje i troškove organizacije i prodaje

 

Cijena ne uključuje:

 

vožnja brodom po Dunavu 10,00 EUR po osobi

sve što nije navedeno kao uključeno

opcionalno putno osiguranje

 

Važno: u vrijeme Adventa, zbog velikog broja posjetitelja u Budimpešti, promet je posebno reguliran. Kretanje turističkih autobusa u najužem gradskom središtu je ograničeno.  


Nadoplata po želji u agenciji (nije obavezna):

 

1. za posebno sjedalo u autobusu:

 

1 red - sj. 1,2,3,4 50,00 kn

2 red - sj. 5,6,7,8 50,00 kn

sjedala iza 2. vrata 50,00 kn