[STUBIČKE TOPLICE] Opuštanje u Stubakima! Cjelodnevno kupanje + Medicinska/sportska masaža uljem crni kim/argan/jojoba 30 min u Hotelu Matija Gubec za samo 79 kn/osobi!

23 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Osjetite ljekovita svojstva termalne izvorske vode! Kupon je iskoristiv do 20.01.'16. i NE MOŽE se koristiti vikendom i praznikom (ni u periodu 24.12.2016.-08.01.2017.)!

Ponuda uključuje: Cjelodnevno kupanje + Medicinska/sportska masaža uljem crni kim/argan/jojoba u trajanju od 30 min u Hotelu Matija Gubec u Stubičkim Toplicama.


Medicinska masaža je jedna od najučinkovitijih metoda kod rješavanja raznih fizičkih komplikacija, cilj joj je liječenje ili ublažavanje bolnih stanja. Razlika između klasične medicinske i sportske masaže je neznatna; fizičko djelovanje im je gotovo isto, ali se sportska masaža zbog svoje energičnosti koristi za jake i hipertrofične mišiće sportaša.


Medicinska masaža je jedna od najučinkovitijih metoda koja je prvenstveno namijenjena rješavanju raznih fizičkih komplikacija kao što su bolovi u vratu i leđima, trnci u rukama, problemi s kralježnicom, upale mišića i živaca, glavobolja, migrena, istegnuća, stanja nakon operacija i ozljeda, dišni problemi i sl. Neophodna je za uspješno i potpuno prirodno liječenje išijasa.

 

Masaža ima cilj liječenja ili ublažavanja bolnih stanja, što se postiže intenziviranjem kapilarne cirkulacije tretiranog područja, boljom opskrbom kisikom, ubrzavanjem metabolizma, smanjenjem mišićnog tonusa itd.

 

Intenzitet zahvata prilagođen je bolnom mjestu.

 

Razlika između klasične medicinske i sportske masaže je neznatna; fizičko djelovanje im je gotovo isto, ali se sportska masaža zbog svoje energičnosti koristi za jake i hipertrofične mišiće sportaša.

O ULJIMA...


CRNI KIM - djeluje povoljno na autoimune bolesti poput multiple skleroze, reumatoidnog artritisa i psorijaze, astme, alergija. Ne treba zanemariti i djelovanje ulja crnog kima na kožu. Dermalnim nanošenjem čini nokte sjajnijima i jačima, sprječava opadanje kose i djeluje protiv peruti, hrani suhu kožu, umanjuje bore, regulira oštećene stanice kože.


ARGAN - masažno ulje argana riznica je vitamina E koji obnavlja hidrolipidni sloj kože i vraća joj prirodnu vlažnost i elastičnost. U narodnoj medicini primjenjuje se za njegu vrlo suhe kože koja se ljušti, kože nakon liječenja akni i sa simptomima kuperoze.


JOJOBA - pogoduje svim tipovima kože. Hidratizira, omekšava i štiti kožu, te je pogodno za razne upale, akne, psorijazu, ekceme, opekline od sunca, prhut, strije, te kožu iritiranu depilacijom. Starije ga osobe također vole, jer je dobro kod reuma i artritisa.

IMAMO EKSKLUZIVU!!!

Otovoren je dugoočekivani novi vanjski bazen sa hidro masažama i slapovima!!!

           Požurite i budite prvi koji će ga isprobati!!! ;)

Bazeni rade PET i SUB od 8-24h, a ostalim danima od 8-22h.

Djeca do 5 godina su GRATIS.

SVIJET MASAŽA

Kako bi Vaš boravak u hotelu matija Gubec bio što kvalitetniji i ljepši, nudimo Vam raznovrsne profesionalne masaže u prostorima našeg kupališta. Iz naše ponude možete odabrati klasičnu ručnu masažu, medicinsku ili sportsku, za Vaše opuštanje uma ali i cijelog lokomotornog sustava, ukočenih mišića i organizma izloženog stresu. Kako biste, ovisno o vlastitim željama i ciljevima pojačali djelovanje ručne masaže i učinili još više za svoje zdravlje, izaberite za sebe specijalni masažni tretman, baziran na visokokvalitetnim prirodnim biljnim uljima.

ODMAH nakon kupnje kupona obavezna rezervacija na tel.: 049/282-630 , e-mail: info@hotelmatijagubec.com, uz KOD i ID kupona. Za masaže potrebna predrezervacija!

Visoka temperatura, te bogati kemijski sastav daju vodi veliku ljekovitost. Termalna voda Stubičkih Toplica na glasu je svojim kvalitetama kao i termalne vode poznatih toplica Karlovy Vari.

Termalna izvorska voda iz Stubaka poznata je po svojim blagotovornim svojstvima  koja pogoduju liječenju raznih ozljeda, upalama mišića, reumatizmu i sl. Hotel "Matija Gubec" u Stubičkim Toplicama hotel je s dugogodišnjom tradicijom, smještajnog je kapaciteta 97 soba i ukupno 220 kreveta. Raspolaže sa 1 velikim unutarnjim bazenom, te u svojoj ponudi koristi sve blagodati izvorske termalne vode.

Jeste li znali?....da je plivanje najzdraviji oblik sporta..;)