[ZAGREB] Osjećate nelagodu ili bolove u predjelu trbuha? Ultrazvuk i pregled abdomena u Ordinaciji dr. Đurić u centru Zagreba za samo 199 kuna!

7 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Prevencija je pola zdravlja! Reagirajte na vrijeme! Pregled organa trbušne šupljine preporuča se ako imate nejasne bolove u trbuhu, ozljedu trbuha ili zbog ostalih zdravstvenih preventivnih razloga!

Ultrazvuk abdomena je neinvazivna metoda kojom se, pomoću UZV sonde, pregledavaju organi u trbušnoj šupljini. 

Ultrazvučnim pregledom abdomena se može utvrditi uzrok bolova u trbuhu (zrak u crijevima, slobodna tekućina u trbušnoj šupljini, poremećaj protoka kroz analizu dostupne krvne žile ili njihovo proširenje, aneurizma), zadebljanje stijenke želuca ili vidljivog dijela crijeva, nalaz kamenca u žučnjaku ili bubregu, smetnje protoku mokraće iz bubrega u mjehur ili smetnje pražnjenja mjehura, promjene na jetri, slezeni ili gušterači.

 

Ordinacija se nalazi u centru Zagreba u Draškovićevoj ulici.


Kako biste bili sigurni što ti bolovi znače, ultrazvukom se odmah može vidjeti stanje. Kako bi se odmah saznao koji je poremećaj točno u pitanju.

Ultrazvuk je jako važan i kod najranijeg otkrivanja eventualnog većeg problema organa u području abdomena. 

Pregled se svima preporučuje barem jednom godišnje. a omogućava uvid u veličinu, strukturu te olakšava otkrivanje i liječenje bolesti. Budite odgovorni prema svome zdravlju!


Radno vrijeme Ordinacije: Pon - sri - čet 13h - 19h; Uto - pet 10h - 14h.

Ponuda se odnosi samo za žene.

Potrebna je najava i rezervacija termina minimalno 3 dana unaprijed na broj tel: 01/4813 700, uz KOD i ID kupona po primitku.