[CIJELA HRVATSKA] Eliksiri ljepote i mladosti već od 95 kuna! Instantly ageless - proizvod za instant peglanje bora i brisanje podočnjaka ili Dermactiv retinol - čisti vitamin A protiv starenja kože!

8 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Krenite u borbu protiv starenja i podočnjaka! Vitamin A odličan je protiv starenja kože, a revolucionarni proizvod INSTANTLY AGELESS kao stvoren za instant peglanje bora i brisanje podočnjaka u manje od 2 minute! Must have proizvod u Hollywoodu!

Prije kupnje izaberite između 2 opcije:

Opcija 1) INSTANTLY AGELESS 3 ml - Revolucionarni proizvod za instant peglanje bora i brisanje podočnjaka u manje od 2 minute  za samo 95 kn!

Opcija 2) Dermactiv retinol - Čisti vitamin A 10 ml za samo 325 kn! (1 mililitar sadrži maksimalan broj internacionalnih jedinica tj. 7000).


Vitamin A nazivaju jos i “kraljem ljepote” jer je najvažniji u obnavljanju rožnatog sloja koze i zato pomaze u problemima koze lica i tijela kod akni , hiperpigmentacije ,ožiljaka i na nekoliko dana intezivnog korištenja (,svega tri kapi na dan) vi možete vidjeti vidno pozitivne promjene na koži …koristi se tri mjeseca i poslje se napravi pauza od mjesec dana..jako se dobro pokazao kod seboreičnog lica uz profesionalne tretmane s DermActive kozmetikom s obzirom da je ovo jedinstveni preparat na tržistu s velikom koncentracijom dopuštenom u standardima EU.

Vitamin A je jako dobar kod usporavanja starenja,koža lica postaje mekana i podatna i već nakon prvog nanošenja osjetite i vidite promjenu..koristi se uz Active hidratant kremu ili Preprotein ulje na bazi soje od DermActiva.


Za svakih 5 kupljenih ampula INSTANTLY AGELESS jedna gratis!

Jedna ampula INSTANTLY AGELESS dostatna je za 3-5 nanošenja. Dermactiv retinol maksimalno 2 kapi dnevno na lice.


INSTANTLY AGELESS


Proizvod je pogodan za kozmetičke salone kao i za privatne osobe. 1 ampula je dovoljna za 3-5 primjena, ovisno o području na koje se aplicira. Ekspresno briše bore, pore podočnjake. Učinak traje 6-9 sati, stoga je savršen za primjenu prije makeup-a. 


Obavezan je proizvod u Hollywoodu. Ova specijalno dizajnirana mikro krema ciljano djeluje protiv gubitka elastičnosti i podiže tonus kože lica. Odmah! Svaka se ampula kupuje zasebno. Glavni sastojci kreme su Revolucionarni peptidi Argireline.

ODMAH nakon kupnje kupona obavezno poslati ime prezime i adresu za dostavu uz KOD i ID kupona na bodybalance.st@gmail.com