PodržimoNaše

[ZAGREB] Imate glavobolje, migrene, bolove u vratu i leđima, ukočenost mišića....? Povratak sebi ima rješenje za Vas - relax masažu cijelog tijela ili medicinsku masažu za 75 kn!

9 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Opustite se uz relax ili medicinsku masažu cijelog tijela u Salonu Povratak sebi u Zagrebu i rješite se svih bolova i briga bar na tren ;)! Kupon se može iskoristiti do 17.12.2016.!

Ponuda uključuje: Povratak  sebi, Zagreb - masaža cijelog tijela relax ili medicinska u trajanju 45 min za 75 kn!


ODMAH nakon kupnje kupona obavezna rezervacija prvog dolaska na br.tel: 098 169 9917, uz KOD i ID kupona po primitku.


Masaža

Riječ masaža dolazi od lat. riječi "massare", što znači gnječiti, i od arapske riječi "mas" što znači pritiskati. Riječ "massage" upotrebljena je prvi put u francuskoj literaturi, a upotrijebio ju je Lepage 1813. god. Masaža je jedna od najboljih tehnika za postizanje i održavanje opće dobrobiti za organizam.

Masaža će odstraniti bolove i napetost u vašem tijelu, a vaše raspoloženje i opće stanje biti će na najvišoj mogućoj razini!

Masažom se poboljšava cirkulacija krvi po tijelu, čime se omogućava da donosi više kisika, a odnosi višak štetnih tvari iz stanica. Pomaže bolnim mišićima, poboljšava gipkost kože i tijela, pospješuje otpornost organizma te djeluje antistresno. 


Mnogi liječnici od davnina preporučuju masažu kao terapijsku metodu. Počevši od Hipokrata, Galena ili Celsusa koji u svojim djelima govore o pozitivnim učincima na ljudsko tijelo uporabom masaže ili trljanja, kako ju u to vrijeme nazivaju.