Čarobni BADEN i posjet BEČU sa povijesnim tramvajem! Jednodnevni izlet 10.12.'16. uključuje prijevoz autobusom, razglede prema programu, i pratitelja puta... za 249kn/osobi!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Provedite sa agencijom "ADRIJANA putovanja" nezaboravan dan i osjetite ugođaj simpatičnog gradića Badena i adventskog Beča! Uživajte u neobičnom iskustvu vožnje povijesnim tramvajem do Beča koji je posebno lijep za vrijeme adventa, kada vrvi božićnim sajmovima od kojih je najpoznatiji Christkindlmarkt!

CIJENA UKLJUČUJE: 


prijevoz turističkim autobusom, 
razglede prema programu, 
pratitelja putovanja ispred agencije, trošak organizacije putovanja, 
jamčevinu, 
osiguranje od odgovornosti agencije. 

DOPLATA: karta za tramvaj 1,5 € u jednom smjeru.


PLAN PROGRAMA:


Polazak autobusa s Autobusnog kolodvora (peron 502-506) u 05:30 sati. Vožnja kroz Sloveniju i Austriju do gradića BADEN – poznatog po brojnim termalnim vodama. Još za vrijeme Rimljana Baden je bio poznato lječilište. Stoljećima je Baden bio omiljeno odredište bečke elite, koja se u toplicama i svojim palačama opuštala na pragu austrijske prijestolnice. 

U Baden su voljeli svratiti i Habsburgovci te je Franjo I. jednu od palača na Hauptplatzu pretvorio u carsku ljetnu rezidenciju. Danas je Kaiserhaus  izložbeni prostor vezan uz slavnu obitelj. 

Razgled grada i kraće slobodno vrijeme. 


Baden je od Beča udaljen svega 25 km. Zajednički polazak tramvajem BADNER BAHN (vožnja traje cca 50 minuta) do centra Beča (stanica kod Opere). Slobodno vrijeme za uživanje na adventskom sajmu. 

Povratak tramvajem u centar Badena u 18 sati.  Slobodno vrijeme i polazak za Zagreb u 21 sat.