Vikend na moru! 3 dana/2 noćenja s doručkom u dvokrevetnoj sobi u prekrasno uređenom Pansionu Preza u Selcu, i sat vremena jahanja konja, sve za 2 osobe za 689 kuna!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Oslobodite jedan vikend za guštanje na suncu! Pansion Preza ima sve što Vam je potrebno za vrhunski smještaj i uživanje! Lets go!

Ponuda uključuje: 

3 dana/2 noćenja s doručkom za 2 osobe u dvokrevetnoj sobi u Pansionu Preza, Crikvenica i 1h jahanja.

ODMAH po KUPNJI i primitku kupona, obavezna prethodna rezervacija termina na broj: 098-915-2428 uz KOD i ID kupona.

Selce se nalazi u živopisnoj uvali u neposrednoj blizini Crikvenice, na jednom od najraznolikijih i najslikovitijih dijelova Jadranske obale. Ovaj primorski gradić sa stoljetnom turističkom tradicijom je nekoć bio naselje ribara i zidara, a danas je zanimljiva turistička destinacija, koja očarava svojim prirodnim ljepotama, čistim zrakom i morem. 

Rivijera Crikvenica

Rivijera Crikvenica je na jednom od najslikovitijih dijelova Jadranske obale, u samom središtu Kvarnerskog zaljeva. Obuhvaća niz malih, šarmantnih i pitoresknih turističkih mjesta : Crikvenica, Selce, Dramalj i Jadranovo. Raznolikost prirodnih krajolika, od morskoga dijela preko zelenog zaleđa obližnje Vinodolske doline, do kontinentalnog šumskog predjela, čini Rivijeru Crikvenica posebnom i privlačnom turističkom destinacijom. Upravo ugodna mediteranska klima s toplim suhim ljetima i blagim zimama, tradicija te gostoljubivi stanovnici čine prepoznatljiv turistički proizvod ove regije. Blizina zračne luke na otoku Krku, morske luke Rijeka te dobra cestovna i željeznička povezanost sa srednjom Europom bile su važne pretpostavke za rani razvoj turizma, koji na području današnje Rivijere Crikvenica ima tradiciju dužu od stotinu godina.