ADVENT U ZLATNOM PRAGU - 3 dana autobusom uz 2 noćenja s doručkom u hotelu 3*** u Pragu, razgled prema programu, turistički pratitelj za samo 689 kn! GARANTIRANI SVI POLASCI !

12 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Ovog Adventa svi u Prag! TopTours agencija organizira za Vas putovanje u Prag 02.12. GARANTIRAN POLAZAK, 09.12. ili 16.12.'16.! Vi samo izaberite datum i krenite u božićnu avanturu za samo 689 kuna! GARANTIRANI SVI POLASCI !

PROGRAM PUTOVANJA

1.dan: Zagreb – Prag

Polazak u 00.30 sati s Autobusnog kolodvora (peroni 502-506). Vožnja modernim turističkim autobusom kroz Sloveniju, Austriju i Češku do Praga. Očekivano vrijeme dolaska u Prag u prijepodnevnim satima. Po dolasku u Prag, panoramski razgled grada autobusom, i šetnja s pratiteljem putovanja kroz središte starog grada. Preporučujemo posjet nekom od brojnih muzeja, posjet crkvi Svetog Nikole te šetnju židovskom četvrti. Smještaj u hotel. Predlažemo odlazak na vožnju brodom po Vltavi (fakultativno) Povratak u hotel. Noćenje.

2.dan: Prag

Doručak. Odlazak u poludnevno razgledavanje grada u pratnji lokalnog vodiča: Hradčani, jedan od najvećih dvoraca na svijetu koji je ujedno i rezidencija čeških vladara, veličanstvenim zdanjem dominiraju tornjevi gotičke katedrale Sv. Vita u kojoj su pokopani češki vladari – Zlatna ulica, iz 16. st., ulica je dobila ime po svojim prvim stanovnicima, dvorskim alkemičarima (napomena: Zlatna ulica se za vrijeme razgleda ne posjećuje jer se ulaz posebno naplaćuje i  može se posjetiti u slobodno vrijeme) – Mala strana, barokna četvrt s pitoresknim kućama, nalazi se u podnožju dvorca i nasuprot staroga grada do kojeg se mora prijećiKarlov most, na kojem se nalaze štandovi raznih majstora i umjetnika, dok ulični zabavljači svih vrsta, od jazz-bendova do lutkara pružaju stalni izvor zabave – Staromestské námesti, najljepše i najživlje mjesto u središtu staroga grada, gdje se nalazi i spomenik Janu Husu okružen živopisnim fasadama – Václavské námesti, glavna gradska prometnica u kojoj se nalaze najveće praške robne kuće… Slobodno vrijeme za uživanje u čarima „Zlatnog grada“ u adventskom ugođaju. Navečer predlažemo odlazak u nacionalnu pivnicu na večeru (fakultativno). Povratak u hotel. Noćenje.

3.dan: Prag – Češki Krumlov – Zagreb

Nakon doručka i odjave iz hotela, vožnja prema Češkom Krumlovu, prekrasnom srednjovjekovnom gradu pod zaštitom UNESCO-a. Po dolasku slijedi šetnja do dvorca i gradskim središtem koje je u potpunosti onakvo kakvo je bilo u srednjem vijeku. Mogućnost fakultativnog posjeta muzeju u sklopu dvorca. Nakon razgleda grada i kraćeg slobodnog vremena, nastavak vožnje prema Zagrebu. Povratak u Zagreb u kasnim večernjim satima.

Cijena aranžmana uključuje:

 prijevoz visoko turističkim autobusom prema programu,

 smještaj u hotelu 3*** u Pragu u dvokrevetnoj sobi na bazi 2 noćenja s doručkom (hotel u zoni javnog gradskog prijevoza),

 poludnevni razgled Praga u pratnji lokalnog/mjesnog vodiča na hrvatskom jezik,

 sve razglede prema programu,

 organizaciju i realizaciju putovanja,

 licenciranog turističkog pratitelja – vodstvo tijekom cijelog putovanja,

 osiguranje jamčevine.


Doplata – fakultativno (po želji):

 vožnja Vltavom u posebnom adventskom ugođaju – 90 kn po osobi

 večera u nacionalnoj pivnici – 150 kn po osobi


Informativne cijene ulaznica: Češki Krumlov – 12 €

Doplata za 1/1 sobu iznosi 290 kuna. Popust za djecu do 12 godina u sobi sa roditeljima iznosi 15%.


Granične, vizne i zdravstvene formalnosti:

Za državljane RH viza za Češku Republiku nije potrebna, ali je za putovanje potrebna osobna iskaznica ili važeća putovnica. Preporučujemo osiguranje od posljedica nesretnog slučaja i bolesti na putovanju.

Upute i opći uvjeti putovanja za turističke aranžmane sastavni su dio programa i ugovora o putovanju. Svojim potpisom na ugovoru o putovanju suglasni ste s navedenim uvjetima, stoga molimo cijenjene putnike da pozorno pročitaju uvjete.

Molimo da se o rizičnosti putovanja u pojedine zemlje informirate na službenoj stranici Ministarstva vanjskih poslova i europskih integracija RH, www.mvp.hr

Kategorizacija hotela odgovara lokalnoj kategorizaciji. Organizator zadržava pravo promjene redoslijeda realizacije programa.