[GORSKI KOTAR] 3 dana/2 noćenja ili 6 dana/5 noćenja u Hiši Briški - Apartman Delnice za dvoje već od 349kn! Kupon je moguće iskoristiti do 17.12.2016.!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

DELNICE - uživajte u apartmanu samo 30-tak km od mora, prekrasnoj prirodi i goranskim restoranima po neponovljivoj cijeni!!! U trosobnom, potpuno opremljenom, apartmanu na katu obiteljske kuće Briški u Delnicama nalazi se apartman koji nudi udoban smještaj za maksimalno 9 osoba!

U trosobnom, potpuno opremljenom, apartmanu na katu obiteljske kuće Briški u Delnicama nalazi se apartman koji nudi udoban smještaj za maksimalno 9 osoba.


Ponuda uključuje: 3 dana/2 noćenja ili 6 dana/5 noćenja u Hiši Briški - Apartman Delnice već od 349kn!


Prije kupnje kupona odaberite između 2 opcije:

Opcija 1) 3 dana/2 noćenja za 2 osobe u Hiša Briški - Apartman Delnice za 349 kn!

Opcija 2) 6 dana 5 noćenja za 2 osobe u Hiša Briški - Apartman Delnice za 799 kn!


Apartman prima do 9 ljudi te je za svaku slijedeću osobu nadoplata 45 kn za 1 noćenje, na licu mjesta.  

Kupon je moguće iskoristiti do 17.12.2016.

           Boravišna pristojba  nije uključena u cijenu i plaća se na licu mjesta.

Prije kupnje kupona potrebno je rezervirati termin dolaska na tel. 091 541 12 42, a ODMAH nakon kupnje potvrditi rezervaciju, uz KOD i ID kupona po primitku. 

Delnice

Područje Grada Delnica čini "Delnički trolist" - Delnice, crnoluško-risnjački kraj i Kupska dolina. Delnice su središnje i najveće naselje Gorskog kotara. Smještene na nadmorskoj visini od 698 metara i uokvirene uzvišenjima Drgomlja, Petehovca i Japlenškog vrha, Delnice su najviši grad u Hrvatskoj. 

Epitet klimatskog lječilišta i oporavilišta proizlazi iz činjenice da je ovo, medicinski gledano, zona tzv. podražajne klime, pa je područje tradicionalno preporučljivo za visinske pripreme sportaša, te odmor, rekreaciju i šetnje u prirodi, a zimi pravi mamac za ljubitelje snijega i zimskih sportova. Crni Lug, tipično planinsko goransko selo, zimi je bijelo, a ljeti cvjetno ishodište za Nacionalni park Risnjak, čije visine sežu do 1528 m nad morem. 

Za ljubitelje aktivnog odmora, tu je Kupska ili Brodska dolina s prekrasnom rijekom Kupom koja vam nudi kanuing, kajak ili rafting, sportski ribolov i mušičarenje, kupanje i nezaboravan doživljaj čiste gorske rijeke.