Odmor za dvoje u luksuznom City Hotelu Mostar****!!! 3 dana, 2 noćenja s doručkom za 2 osobe, boravak u Wellness centru City Spa za samo 699 kn! Kupon vrijedi do čak 01.04.'17.!

45 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

City Hotel Mostar**** pripremio je za Vas paket za 2 osobe koji osim 2 noćenja + doručak za dvoje, uključuje i 10% popusta na masaže i tretmane ljepote te na konzumaciju hrane i pića u restoranu....

Ponuda uključuje: City Hotel Mostar**** - 3 dana, 2 noćenja s doručkom za 2 osobe, boravak u Wellness centru City Spa. 

U cijenu je uključeno: neograničeno korištenje bazena, 3 vrste sauna, fitnessa, jacuzzija, relax sobe, terase za sunčanje uz ogrtače, 10% popusta na masaže i tretmane ljepote u City Spa centru; 10% popust na konzumaciju hrane i pića u restoranu Del Rio; besplatan WI-FI.

Info: Bazen, sauna, teretana počinju sa radom, svaki dan, od 12:00h!

Wellness je udaljen samo 5 min hoda od hotela! 

City Spa i Restoran DEL RIO nalaze se cca 3 minute vožnje od Hotela.


Korištenje kupona je uvjetovano prethodnom rezervacijom isključivo putem e-maila: info@city-hotel.ba ili telefonom na 00387 36 349 090, uz KOD kupona po primitku. Kupac je dužan prilikom rezervacije ostaviti svoj kontakt mobitel. Kod prijave u hotel, obavezan je isprintani kupon kao dokaz o plaćanju.

Rezervacija termina ovisno o smještajnoj raspoloživosti hotela i ograničena je vikendom.

City Hotelu Mostar – Vaš novi domaćin u gradu Mostaru svojim ambijentom i lokacijom predstavlja idealan doprinos grada pri smještaju gostiju. 

Smještaj u hotelu sa 4*, u ambijentu urbane profinjenosti, nudi 66 vrhunski opremljenih  soba dostupnih s bračnim ili razdvojenim krevetima, 13 delux apartmana dostupnih sa king size krevetom te 1 predsjednički apartman.

Uređenjem soba i apartmana hotel objedinjuje temeljne jednostavnosti linija i funkcionalnost uz moderne sadržaje.

Najekskluzivniji Spa i wellness centar u regiji sa  2,500 metara kvadratnih modernog, luksuznog prostora sa sobama za tretmane, prostorijama za relaksaciju te fitness centrom. 


Restoran Del Rio

Strastvenim  spajanjem svježih lokalnih namirnica i kreativnom kuhinjom ‘a la cart’ restoran Del Rio pruža vrhunsko kulinarsko iskustvo, profinjenu vinsku kartu, te jedinstven ugođaj uz rijeku Neretvu.

Kroz moderan arhitektonski dizajn prožet detaljima grada Mostara i Hercegovine, pruža svojim gostima besprijekoran spoj ljepote stila i kulturne baštine regije.


Što posjetiti u blizini?

Stari grad - povijesna četvrt grada

Stari most

Španjolski trg - središnji gradski trg. Na njemu se nalazi Gimnazija Mostar, jedna od najljepših građevina iz austro-ugarskog perioda

Trg hrvatskih velikana (Rondo) - glavni trg u zapadnom dijelu grada. Izgrađen je u austrougarsko doba na kojem se nalazi Hrvatski dom Herceg Stjepan Kosača izuzetno važan za održavanje kulturnih i drugih manifestacija u gradu Mostaru.

Bišćevića sokak ulica sa poznatom kućom iz osmanlijskog razdoblja (Bišćevića kuća).

Crkva svetog Petra i Pavla s najvišim zvonikom u Bosni i Hercegovini.

Katedrala Marije Majke Crkve - katedralna crkva

Gradski park Zrinjevac - središnji gradski park u Mostaru.

Katolički križ na brdu Hum iznad Mostara. Visok je 33 metra, a izgrađen je kao simbol jubileja dvije tisuće godina kršćanstva.