[SLOVENIJA] Calypso Zagreb i Crno Jaje u akciji!!! Jednodnevni izlet autobusom i posjet predivnom Parku veličanstvenih minijaturnih dvoraca, te potom razgled Ljubljane 03. ili 17.12.'16. za 119 kn!

6 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

MALI GRAD - odmah kraj ulaza u Čatež Vam predstavlja veličanstvene mini ručno rađene replike najpoznatijih građevina! Nakon toga šetnja i razgledavanje napoznatijih građevina Ljubljane u adventskom duhu i uređenju!

Cijena uključuje: 


prijevoz autobusom, 
razglede prema programu, 
turističkog pratitelja, 
jamčevno osiguranje i troškove organizacije i prodaje.

Cijena ne uključuje: 
ulaznicu za Mali Grad: odrasli 9,50 EUR, djeca 5-14 godina kao i studenti 6,50 EUR, sve što nije navedeno kao uključeno, opcionalno putno osiguranje.


ODMAH nakon kupnje kupona provjeriti slobodne termine u agenciji na br.tel.: 01/4825-045, a po primitku kupona obavezna rezervacija sa KOD-om i ID-em sa kupona na e-mail: info@calypsozagreb.com (minimalno 7 dana prije putovanja).

PROGRAM PUTOVANJA:
 
Polazak iz Zagreba u 06:30 sati (autobusni kolodvor). Ugodna vožnja prema Malom Gradu nezaboravnih doživljaja i odličnog raspoloženja. Obilazak svijeta začuđujućih minijaturnih dvoraca (15 modela dvoraca iz 13 zemalja zajedno s krajolikom, drvećem, grmljem, jezerima i rijekama), kao i 2 bojna polja s preko 400 figurica vojnika. 


Ljubitelje srednjovjekovnog oružja očekuje veliko iznenađenje jer imate priliku ne samo naučiti nešto novo o rijetkim vrstama oružja, već ih i dodirnuti. Replike srednjovjekovnih mačeva i drugog oružja, po svom se izgledu ne razlikuju od originala. 


Svakih se 10 minuta na izložbi se polako gase svjetla, pa nastupa večer, a za njim i noć, u trajanju od nekoliko minuta ... no to još nije sve, doživjet ćete i različita godišnja doba, pa tako u jednom od dvoraca tek što je prošla zima, a u drugom - već bukte jarke boje jeseni. 


Slijedi vožnja do glavnog i najvećeg slovenskog grada – Ljubljane. 


Po dolasku kraća šetnja središtem grada uz upoznavanje gradskih znamenitosti: Kongresni trg, 
Prešernov trg, 
Plečnikovo Tromostovje, 
Mestni trg, 
katedrala, 
Stritarjeva ulica,
Stari trg, 
Zmajski most, 
Ljubljanski grad… 


Slobodno vrijeme za uživanje u božićnom ugođaju okićenog grada (u vrijeme božićnih blagdana Ljubljanu krasi velika jelka pred Franjevačkom crkvom na Prešernovu trgu) i naravno nezaobilazan predbožićni shopping …. 

Planiran povratak oko 18:00 sati, očekivani dolazak u Zagreb u kasnim večernjim satima.