Putujete u Međugorje? Smjestite se u Hotelu Brotnjo 4*, svega 5 min. vožnje od marijanskog svetišta!Noćenje s doručkom za 2 osobe, korištenje bazena i fitnessa za samo 330kn + 20kn newsletter popust!

35 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Hotel Brotnjo**** se nalazi u gradiću Čitluku, udaljenom svega 3km od velikog marijanskog svetišta Međugorja i 20km od Mostara, grada u srcu Hercegovine čiji je Stari most pod UNESCO-vom zaštitom! Svi newsletter pretplatnici ostvarite još dodatnih 20 kuna popusta!!! Svaki vikend svirka uživo u hotelskom baru!

Ponuda uključuje: 

noćenje za dvoje u superior sobi u Hotelu Brotnjo, 

bogati buffet doručak za dvoje, 

neograničeno korištenje bazena i fitness centra, 

besplatan wi-fi, 

besplatan parking.


Boravišna pristojba uključena u cijenu!


HOTEL BROTNJO u svom sastavu ima restoran s najsuvremenijom kuhinjom, pizzeriju, svečanu dvoranu, dvije kongresne dvorane, dvije vrtne terase, caffe bar, najsuvremeniji Wellness Spa Centar (bazen, finska sauna, turska kupelj, masaže, fizikalna terapija, solarij, fitness sala, beauty tretmani), vlastito nogometno igralište po UEFA standardima, vlastiti parking i druge sadržaje koji  su prilagođeni poslovnim ljudima i ostalim gostima željnim opuštanja, ali i onima koji žele provesti ugodne trenutke druženja sa svojom obitelji i prijateljima. 

U sklopu hotela također se nalaze super market, parfumerija, zlatara, frizerski salon te Lutrija BiH.

Hotel raspolaže s 38 soba, s ukupno 88 ležaja, a svaka je soba opremljena vrhunskim namještajem, najsuvremenijim klima uređajima, mini barom, telefonom, LCD televizorom i mogućnost Internetskog povezivanja Wi-Fi. 

Hotel Brotnjo posluje po ISO i HACCP standardima.

Zahvaljujući kvaliteti usluga te profesionalnom odnosu osoblja prema gostima, Hotel Brotnjo je primljen u Svjetsku asocijaciju hotelijera (IHRA) sa sjedištem u Parizu!

Restoran hotela „Grappolo“ dobitnik je „Grimizne kugle“ nagrade za najljepše uređen ugostiteljski objekt u BiH, i „Zlatne ugostiteljske krune“ kao najbolji restoran u sklopu hotela u BiH, te niza ostalih priznanja. 

LOKACIJA

Hotel ima izvrsnu lokaciju i za posjete i organiziranje izleta po raznim lokalitetima u Hercegovini kao što su Međugorje, Stari most u Mostaru, vodopad Kravice, Peć Mlini u Tihaljini, stari grad Počitelj, rimski grad u Čapljini, mjesna Crkva u Tihaljini, Spilja Vjetrenica, Tekija na rijeci Buni (Blagaj) te odlična povezanost između Splita, Dubrovnika i Sarajeva.

Čitluk je središte regije Brotnjo, visoravni koja se nalazi na desnoj obali rijeke Neretve. Vinova loza i duhan bili su prepoznatljivi proizvodi broćanskog kraja. Na prostoru Brotnja postoji mnogo vinarija, koje su u projektu „Vinske ceste Hercegovine“ i u kojima možete kušati i kupiti kvalitetna vina (prvenstveno Žilavku i Blatinu).

Mnoga od najboljih vina južne Europe se proizvode u malim vinogradima zapadne i južne Hercegovine. Ovdje se nalaze impresivni spomenici kao i prelijepa priroda, ali za mnoge prava atrakcija Hercegovine su njena jednostavna ali lijepa posvuda razbacana sela i seljani koji obrađuju ovu dragocjenu zemlju. Bez obzira na to što radili ili gdje išli Hercegovina će na vas zasigurno ostaviti dugotrajan i snažan utisak.

Prije kupnje kupona provjera slobodnih termina sa Partnerom! ODMAH po primitku kupona, obavezna rezervacija unaprijed na tel. 00387 (0)36 640 036, uz KOD i ID kupona.