[OSIJEK] TOP CIJENA MRŠAVLJENJA! 6 učinkovitih tretmana, analiza tijela i prehrambeno savjetovanje... i 2 tretmana na poklon, sve za 249 kn u Body Creatoru! Dodatnih 50kn popusta uz newsletter kod!

14 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Vrijeme je da napravite nešto za sebe, a to je da se dovedete u formu već danas, kako biste se osjećali bolje i sretnije! Za sve newsletter pretplatnike dodatnih 50kn popusta uz KOD!!! Ponuda vrijedi do 29.12.'16.!

Ponuda uključuje: 

3 x Termo slim kapsula, 

3 x Body wrapping, 

1 x Antropometrijska analiza tijela, 

1 x Prehrambeno savjetovanje.

Na poklon dobivate - 2 x Frakcijska terapija lica i vrata radiofrekvencijom novim vrhunskim aparatom! 

SVI NEWSLETTER KORISNICI UPIŠITE KOD KAKO BISTE DOBILI 50 KUNA DODATNOG POPUSTA NA CIJENU KUPONA!

ODMAH nakon kupnje kupona, potrebno se javiti u centar radi dogovora oko analize tijela i prvog dolaska, na slijedeće brojeve telefona i lokaciju: Osijek - Reisnerova 100, Tel: 031 411 036 ili mobitel: 091 722 7112, uz KOD i ID kupona po primitku.

Opis paketa:

Body Creator centri su specijalizirani za zdravo mršavljenje i preoblikovanje ženske figure. Jedini su to centri za mršavljenje u Hrvatskoj koji imaju potporu Ureda za Zdravstvo Grada Zagreba, Zagrebačkog dijabetičkog društva i Udruge za prevenciju prekomjerne težine. U 15 godina poslovanja više od 5000 žena "otopilo" je preko 40 tona  masnih naslaga s pismenom garancijom rezultata.

Osim u dokazanoj termo slim metodi koja obuhvaća vježbanje u posebno dizajniranim termo kapsulama, tajna je i u kombinaciji pasivnih tretmana koji nadopunjuju i ubrzavaju rezultate. Neki od njih su : Infra crvena kapsulama suha ozonska kupka, body-wrapping i lipo laserska metoda.


Termo kapsule:

Kapsule su zagrijane na temperaturu tijela (37 stupnjava celzijevih), što pomaže organizmu da trenutno sagorijeva masne naslage.

Pokreće se brži protok limfe, pojačava se cirkulacija. Utezi koji se nalaze u kapsuli daju veći otpor radu mišića.

Zamatanjem u PVC foliju, pojačava se znojenje i detoksikacija organizma.


 BODY WRAPPING

Body wrapping ima za cilj smanjenje celulita i dreniranje kritičnih zona tijela te smanjenje obujma.  Aktivne supstance djeluju na razgradnju  celulita, ali i na zatezanje kože i tonificiranje.  Krajnji rezultat je smanjenje celulita i centimetara u obujmu. Može biti  hladni ili povezan sa infra crvenim zrakama ovisno o zdravstvenom stanju i željama klijenata. 


Antropometrijska i metabolička analiza tijela - zahvaljujući njoj saznat ćete točno sastava vašeg tijela, ciljeve koje si morate postaviti i najbolje moguće rješenje za postizanje tih ciljeva!!!