Posjetite najslađi festival u Hrvatskoj!!! FESTIVAL ČOKOLADE U OPATIJI! Jednodnevni izlet autobusom uz pratitelja u nedjelju 04.12.2016. za 125kn/osobi!

23 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

U prvom vikendu prosinca započinje tradicionalno najslađa opatijska manifestacija čokoladnih brendova i proizvođača slastica od čokolade! Ne propustite ovo događanje i krenite na slatko putovanje sa agencijom Autoturist - Park!

Aranžman uključuje: 


prijevoz autobusom turističke kategorije, 
posjet Opatiji i Trsatu,
licenciranog turističkog pratitelja, 
jamčevno osiguranje i osiguranje od odgovornosti agencije, 
troškove organizacije.

Program putovanja:

Polazak autobusa u 8:00 sati s južnog parkirališta zgrade Gradskog poglavarstva. Ugodno putovanje prema TRSATU. Posjet Svetištu Gospe Trsatske.  

Razgled crkve koja se nalazi na zaravni trsatskog brijega i vezuje se uz pobožnu predaju s kraja 13. st.


Slobodno vrijeme do oko 13:00 sati kada je predviđen odlazak do OPATIJE. 

Po dolasku u Opatiju šetnja gradom: park Angiolina s više od 150 vrsta biljaka sa svih strana svijeta, park Sv. Jakova, simbol grada - Djevojka s galebom...

Slobodno vrijeme za uživanje u FESTIVALU ČOKOLADE, najslađoj opatijskoj manifestaciji koja predstavlja najbolje domaće i međunarodne čokoladne brendove. 


Izložbeni i prodajni dio Festivala čokolade smješten je u Kristalnoj dvorani hotela Kvarner gdje svaki proizvođač u svome prostoru predstavlja ono najkvalitetnije iz svoje ponude, no atraktivni programi poput radionica, predavanja, degustacija, koncerata i izložbi vezanih uz čokoladu održavaju se u svim opatijskim hotelima i restoranima, ali i umjetničkim galerijama, izložbenim paviljonima, te muzejskim i školskim prostorima.

Oko 17:30 sati polazak prema Zagrebu.  Uz kraću pauzu dolazak na mjesto polaska u večernjim satima.

"Atraktivni programi poput radionica, predavanja, degustacija, koncerata i izložbi vezanih uz čokoladu održavaju se u svim opatijskim hotelima i restoranima, ali i umjetničkim galerijama, izložbenim paviljonima, te muzejskim i školskim prostorima."

OBAVEZNA provjera slobodnih termina prije kupnje kupona putem e- maila: autoturist-park@inet.hr 

Nakon kupnje kupona, javiti se pružatelju usluga na e-mail: autoturist-park@inet.hr, radi rezervacije mjesta u autobusu.