Advent u Bavarskoj - Berchtesgarden i rudnik soli! Jednodnevni izlet autobusom iz Zagreba uz pratitelja putovanja 10.12.2016. za 232 kune po osobi!

1 prodanNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Berhtesgadenski predbožićni sajam karakterističan je po drvenim sjenicama, demonstracijama obrta kao što je rezbarenje, jaslicama sa živim životinjama, ali i visokim drvenim oslikanim figurama koje su ručni rad i stvaraju posebnu atmosferu!

Aranžman uključuje: 

prijevoz autobusom turističke kategorije prema programu
licenciranog turističkog pratitelja
jamčevno osiguranje i osiguranje od odgovornosti agencije
troškove organizacije

Aranžman ne uključuje: 

ulaznicu za Rudnik soli (9 eur djeca do 18 god., 15 eur odrasli)
troškove osobne prirode
sve što nije navedeno pod „Aranžman uključuje“


PROGRAM PUTOVANJA:                                        
DATUM PUTOVANJA: 10.prosinac 2016. / subota

Polazak autobusa u 4:30 sati s južnog parkirališta Gradskog poglavarstva u Zagrebu. Ugodno putovanje preko Slovenije i Austrije u smjeru Salzburga te dalje do njemačke pokrajine Bavarske i poznatog skijaškog mjesta BERCHTESGADEN. Dolazak u Rudnik Soli Berchtesgaden u kasnim jutarnjim satima. 


Obilazak rudnika u pratnji stručnog vodiča uz doplatu. Rudnik soli u Berchtesgadenu postoji od 1517.god. i najstariji je njemački aktivni rudnik soli. Nekada je bio dostupan samo privilegiranim dostojanstvenicima, a danas je otvoren za sve znatiželjne i avanture željne posjetitelje! Ovaj fascinantni svijet soli posjetitelji istražuju odjeveni u rudarsku odjeću! Obilazak uključuje vožnju rudarskim vlakićem, toboganom, brodom po jezeru koje se nalazi u sklopu rudnika a služilo je rudarima u iskopavanju „bijelog zlata“... 


Posjetiteljima će biti prezentiran i film koji govori o povijesti rudarstva, tehnikama koje su rudari koristili pri iskopavanju soli te gospodarskoj važnosti rudnika za cijeli kraj. Nakon razgleda odlazak u središte idiličnog Berchtesgadena te slobodno vrijeme za uživanje u adventskom sajmu. 


Oko 15:30 sati polazak prema idiličnom mjestu Bad Reichenhall uz posjet još jednom božićnom sajmu koji se organizira u središtu mjesta, na glavnom trgu. 

Polazak prema Zagrebu predviđen je oko 17:30 sati. Sa kraćim usputnim stajanjima radi odmora, dolazak na mjesto polaska u kasnim večernjim satima.

Nakon kupnje kupona, javiti se pružatelju usluga na e-mail: autoturist-park@inet.hr, radi rezervacije mjesta u autobusu.