[ZAGREB] Božićna čarolija za cijelu obitelj! Klizanje 10-16h (45min) ili 16-00h (60min) već od 10kn!!! Ulaz u Ledenu Bajku je BESPLATAN!!! Klizanje za djecu do 6 god. u pratnji roditelja je besplatno!

100 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Dio jedinstvenog božićnog ambijenta Ledene bajke Djeda Mraza je i veliko klizalište na zagrebačkom Velesajmu. Najveći božićni hitovi i odličan light show omogućit će svakom posjetitelju jedinstveni doživljaj klizanja. Prije kupnje izaberite između 2 opcije: klizanje od 10 do 16 sati (45 min) ili klizanje od 16 do 00 sati (60 min)!

Ponuda uključuje: Djed Mraz Zagreb - Ledena bajka - klizalište na 380 m2 već od 10 kn!!!


Ulaz u Ledenu Bajku je BESPLATAN!!!

Prije kupnje izaberite između 2 opcije:

Opcija 1) klizanje od 10 do 16 sati (po terminu  45 minuta) za 10 kn

Opcija 2) klizanje od 16 do 00 sati (po terminu 60 minuta) za 15 kuna


Nije potrebna prethodna rezervacija! 

Kuponi se mogu koristiti isključivo 28.11.2016.-01.01.2017.

KLIZALIŠTE


Dio jedinstvenog božićnog ambijenta Ledene bajke Djeda mraza je i veliko klizalište. Najveći božićni hitovi i odličan light show omogućit će svakom posjetitelju jedinstveni doživljaj klizanja.


Omogućen je i najam klizaljki koji iznosi 10,00 kuna.


ADVENT U ZAGREBU 

Zvuci božićnih zvončića, mirisi medenjaka, kuhanog vina i raznih oblizeka,… Ma dovoljno je samo da se prepustite uživanju! Zagreb u adventsko vrijeme nudi pregršt događaja i manifestacija koje će zadovoljiti ukus i najzahtjevnijih posjetitelja. Zabava, dobra klopa, jedinstveni događaji, umjetnost, ali i istinski blagdanski ugođaj čekaju vas na ulicama glavnoga grada. Nemojte čekati Djeda Božićnjaka pokraj kamina, pronađite ga u gradu. Obavezno ulaštite svoje čizmice prije polaska, jer čeka vas pregršt ugodnih iznenađenja i glazbeni program uz koji je dobra čagica neizostavna! 

 Priprema, pozor… Advent u Zagrebu!