2 dana Adventa u romantičnoj Budimpešti! Polasci 03., 10. ili 17.12.2016. uz prijevoz autobusom, 1 noćenje s buffet doručkom u hotelu 4*, turističkog pratitelja...uz Calypso Zagreb za samo 395kn!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Budim i Pešta spojeni Dunavom su jedna riječ i jedan prelijepi grad BUDIMPEŠTA s posjetom baroknom gradiću Szentendre i mogućnošću obilaska najvećeg akvarija srednje Europe. Mogućnost polaska: Pula, Rijeka, Karlovac, Zagreb, Varaždin i Čakovec! Cijena je po osobi! GARANTIRANI POLASCI!!!

BUDIMPEŠTA - ADVENT 2 dana

Dvodnevno putovanje


Termini:

1. 03.12.2016. RASPRODANO!!!

2. 10.12.2016. RASPRODANO!

3. 17.12.2016. RASPRODANO!

  

Link: http://www.calypsotours.hr/detail-zajezdu/budimpesta-advent-2-dana-garantirani-polasci/1216ca/4603cd?sm=3#fi-lm=0

 

PROGRAM PUTOVANJA:

 

BUDIMPEŠTA u vrijeme adventa s posjetom baroknom gradiću Szentendre

 

Mogućnost polazaka: Pula, Rijeka, Karlovac, Zagreb, Varaždin i Čakovec

 

GARANTIRANI POLASCI!

 

1.dan Zagreb - BUDIMPEŠTA

 

Polazak iz Zagreba u 06:00 sati (autobusni kolodvor). Ugodna vožnja kroz Mađarsku uz kraća zaustavljanja putem radi odmora. Po dolasku u Budimpeštu panoramski razgled grada autobusom i pješke: brda GELLÉRT sa spomenikom Slobode gdje se nalazi Citadela, stara budimska utvrda s koje se za vedrog vremena pruža prekrasan pogled na Budim, Peštu, Dunav i sve njegove mostove. Vožnju nastavljamo do BUDIM-a gdje se nalazi: Kraljevska palača, crkva sv. Matijaša i Ribarska tvrđava pa se preko Lančanog mosta spuštamo u PEŠTU: zgrada Parlamenta s oko 700 prozora - bazilika sv. Stjepana - najveća sinagoga u Europi - Trg heroja, najveći trg u Budimpešti - avenija Andrassy, najljepša gradska ulica s glasovitom Operom ... Odlazak u hotel i smještaj u sobe, kraći odmor. U 17:00 sati predviđena je fakultativna jednosatna vožnja brodom po Dunavom tijekom koje ćete se osjećat kao u bajci ispod osvjetljenih mostova ... (uz doplatu - plaćanje pratitelju na licu mjesta). Slobodno vrijeme za uživanje u božićnom sajmu na glavnom trgu Vörösmarty, te u kuhanom vinu i mirisu predivnog Kürtőskalácsa (kojeg zbog oblika ga zovu i "dimnjak kolač", tradicionalno mađarsko fino, mekano i prhko pecivo... prefinooo). Blizu ste pa svakako u Gerbeaud-u popijte kavu i uživajte u predbožićnom ugođaju. Noćenje.

 

2.dan BUDIMPEŠTA - SZENTENDRE - Zagreb

 

Doručak i odjava iz hotela. Slobodno vrijeme do 14:00 sati kada krećemo prema 20 km udaljenom baroknom gradiću Szentendre, koji je sa svojim šarenim kućama, uskim ulicama i brojnim muzejima najposjećenija turistička destinacija na Dunavu. Po dolasku kraći razgled i slobodno vrijeme za ručak i šetnju božićnim sajmom; svakako preporučujemo posjetite Muzej marcipana, u sklopu kojeg se nalazi i radionica i gdje ćete vidjeti prava mala umjetnička djela napravljena od marcipana (uz doplatu - plaćanje pratitelju na licu mjesta). Planiran povratak oko 17:00 sati, očekivani dolazak u Zagreb u kasnim večernjim satima.

 

Cijena uključuje:

 

prijevoz turističkim autobusom

1 noćenje s buffet doručkom u hotelu 4* u Budimpešti u dvokrevetnim sobama tuš/WC/TV

razglede prema programu

turističkog pratitelja

jamčevno osiguranje i troškove organizacije i prodaje

 

Cijena ne uključuje:

 

vožnja brodom po Dunavu 10,00 EUR

ulaznica za Muzej marcipana 3,00 EUR

sve što nije navedeno kao uključeno

opcionalno putno osiguranje

 

Za sve polaske (osim Zagreba) potrebna prethodna pismena najava agenciji.

 

Točno vrijeme polaska iz Pule, Rijeke (minimum 10 putnika Pula-Rijeka), Karlovca (uvjet je realiziran polazak iz Rijeke), Varaždina i Čakovca bit će definirano 7 dana prije polaska.

 

Popusti i doplate:

 

dijete 2-11,99 godina na pomoćnom ležaju u trokrevetnoj sobi 10 % popusta

odrasla osoba na pomoćnom ležaj u trokrevetnoj soba 5 %

doplata za jednokrevetnu sobu 150,00 kn

doplata za polazak iz Pule / Rijeke 200,00 kn, Karlovca 50,00 kn, dok su polasci iz Varaždina i Čakovca bez doplate

 

Važno: u vrijeme Adventa, zbog velikog broja posjetitelja u Budimpešti, promet je posebno reguliran. Kretanje turističkih autobusa u najužem gradskom središtu može biti ograničeno.

 

Nadoplata za odabir sjedala u autobusu (nije obavezna):

 

1. za posebno sjedalo u autobusu:

 

1 red - sj. 3,4 100,00 kn

2 red - sj. 5,6,7,8 100,00 kn

sjedala iza 2. vrata 100,00 kn

 

2. za dodatno prazno sjedalo u autobusu 200,00 kn (nudimo vam veći komfor kako biste sjedili sami)