Ekskluzivno!!! Osladite se domaćim ručkom u restoranu Garfield u Ivanić Gradu ili otputujte na imanje Salaj i uživajte u čarobnoj božićnoj priči uz čak 1 300 000 lampica i prijevoz već od 35kn!

42 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Uživajte u prekrasnoj božićnoj priči obitelji Salaj nadomak Zagreba! Čarolija za srce i dušu u jedinstvenoj turističkoj destinaciji na ovim prostorima koju su već posjetili ljudi iz cijelog svijeta! Polazak iz Zagreba u 14,00 h kod Lisinskog ili 14,15 h na parkiralištu kod Lesnine! Kupon vrijedi za polaske 03.12. ili 17.12.2016.!

Ponuda uključuje: Izletište Petek i restoran Garfield - Salaj - Božićna Bajka - ulaznica, ručak, sa ili bez prijevoza.


Prije kupnje kupona odaberite:

Opcija 1) domaći ručak za 35 kn! (bez izleta, samo ručak)

Opcija 2) prijevoz - ručak samo 85 kn! (izlet na Salaj uz nadoplatu karte)

Nadoplata za Kartu za Salaj 25 kn na licu mjesta po osobi ili kupite karte prije preko CrnoJaje.hr po super cijeni za dvoje ovdje!


Ručak uključuje: Juha goveđa s domaćim rezancima, Roštilj plata: vratina, pljeskavica, pileći ražnjić, krumpir „Parisien“, Salata – zelena, kupus, crveni radič, Domaći kruh.


ARANŽMAN NE UKLJUČUJE: dodatne sadržaje i troškove koji nisu predviđeni programom, troškove osobne prirode (piće, dodatni obroci i sl.) putno osiguranje, sve što nije navedeno pod aranžman uključuje.

ODMAH po kupnji kupona (za prijevoz) obavezna rezervacija uz KOD i ID kupona na: info@petek-tours.hr

ODMAH po kupnji kupona obavezna rezervacija (za ručak bez prijevoza) 2 dana ranije: 099/731 36 33 uz KOD i ID kupona po primitku.

Sve informacije na tel: 01 5510 719 ili 01 5510 718.

Ivanić – Grad ( Zagrebačka županija ) smjestio se uz rijeku Lonju u Zapadnoj Moslavini, na 103 m nadmorske visine. Iako neki slučajni nalazi upućuju na postojanje rimske civilizacije na ovim prostorima, pa i na život znatno prije, prvi se put Ivanić spominje u zapisima iz 1246.godine. 

U prvoj polovici 14. stoljeća biskup Ladislav de Kobol gradi tvrdi grad, “castrum novum”, a  polovicom  16.stoljeća castrum se pretvara u obrambenu tvrđavu sa bastionima i opkopom, a područje podpada pod nadležnost krajiške vojne obrane. Od tvrđave ništa nije ostalo, a nad njenim bedemima i jarcima, bastionima i palisadama diže se novi dio grada Ivanića. 

Od 17.stoljeća Ivanić se počinje gospodarski i kulturno razvijati i postaje značajno obrtničko središte. 

Sedamdesetih i osamdesetih godina prošlog stoljeća poznat je kao jedno od naftnih središta bivše države, a danas se ponosi lječilištem „Naftalan“, jednom od samo dvije takve institucije u svijetu. 


Izletište Petek se nalazi samo 20 minuta vožnje od Zagreba, daleko od gužve i buke, u miru i prirodi. Sportski tereni, sadržaji za djecu, vrhunska gastronomska ponuda i ugodna atmosfera čine Izletište Petek idealnim mjestom za obiteljski odmor i rekreaciju. 

Obzirom na širinu gastronomske ponude, veliki izbor vina, domaćih kolača, raznolikost prostora i mogućnost organizacije prezentacija, sastanaka, vjenčanja, krstitki, dječjih rođendana i svih drugih svečanosti, zadovoljit će svačiji ukus.


Ovogodišnja Božićna priča obitelji Salaj kreće 02. prosinca 2016. i traje do 15. siječnja 2017. 


Svake godine Božićnu priču obitelji Salaj posjećuje oko 45 000 posjetitelja iz cijele Hrvatske i okolnih zemalja, postavši tako svjetska atrakcija i promotor Hrvatskog turističkog razvoja.



KAKO ZAPOČINJE BOŽIĆNA PRIČA?


Nada i Zlatko svoju Božićnu bajku započeli su prije 14 godina. Gospodin Zlatko kao dijete siromašnih roditelja u djetinjstvu je ostao zakinut za božićnim ugođajima i to ga je ponukalo da za vrijeme Božića svoje imanje uređuje sa što više lampica kako bi svojim najmilijima i sebi priuštio poseban ugođaj. 


Svake godine dodavali su sve veći broj lampica i ove godine zapaliti će preko milijun i tri stotine tisuća lampica. Sve ove godine Nada i Zlatko ulažu svu svoju ljubav i izniman trud kako bi njihova Bajka svake godine bila što ljepša i kako bi u druženjima sa svojim posjetiteljima razmijenili ljubav, poštovanje i radost koji obasjavaju i okružuju njihovo imanje.



Posebnu atrakciju predstavljaju jaslice koje su izgrađene u prirodnoj veličini i postavljene u zasebno izgrađenoj štalici, podno brda Sveti Vid koje okružuje imanje Salaj. A priča svake večeri završava uz vatromet i slavlje! 


IMANJE OBITELJI SALAJ RAZVESELIT ĆE SVE GENERACIJE!



GDJE SE NALAZI OVO ČAROBNO MJESTO?


Imanje obitelji Salaj nalazi se oko 60 kilometara od Zagreba u mjestu Grabovica kraj Čazme. Najbolja ruta je, a ukoliko dolazite iz smjera Zagreba - autoputom, izlaz, Ivanić grad, pa prema Čazmi!

Svakodnevna događanja na imanju Salaj:
razgledavanje imanja
božićne radionice
vatrometi
prodaja suvenira
gastronomska ponuda, božićni vlak.....i još mnogo toga...