Odmor u Sloveniji! 1 ili 2 noćenja s doručkom za 2 osobe u Superior de luxe sobi u Hotelu Art 3*, piće dobrodošlice, košarica s voćem, 10% na ulaznicu za dvorac Ljubljana...već od 759 kn!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Kupci kupona ostvaruju 5% popusta na obiteljsku ulaznicu! Dijete do 5 god. BESPLATNO! Kupon vrijedi isključivo za termine 01.11.'16.-20.12.'16.!


Ponuda uključuje: 2 ili 3 dana u Hotelu Art 3*, Ljubljana, Slovenija.

Prije kupnje kupona odaberite između 2 paketa:

Paket 1: 1 noćenje s doručkom za 2 osobe u 1/2 Superior de luxe sobi

Paket 1 uključuje: 2 dana/1 noćenje, piće dobrodošlice, košarica s voćem, 1x noćenje sa doručkom za 2 osobe u 1/2 Superior de luxe sobi, 10% popusta na ulaznicu za dvorac Ljubljana, 5% popusta na obiteljsku ulaznicu.


Paket 2: 2 noćenja s doručkom za 2 osobe u 1/2 Superior de luxe sobi

Paket 2 uključuje: 3 dana/2 noćenja, piće dobrodošlice, košarica s voćem, 2x noćenje sa doručkom za 2 osobe u 1/2 Superior de luxe sobi, 10% popusta na ulaznicu za dvorac Ljubljana, 5% popusta na obiteljsku ulaznicu.


Crno Jaje preporuča provjeru slobodnih termina s hotelom prije kupnje kupona.

ODMAH po primitku kupona, obvezna rezervacija unaprijed na e-mail: art@epiceco-hotels.com ili tel: 00386 1 2526 800, uz KOD i ID kupona po primitku.

Hotel Art nalazi se u Ljubljani, na 350 metara od Prešernova trga, Trostrukog mosta i povijesne jezgre grada. Objekt nudi klimatizirane sobe i besplatni WiFi. Također obuhvaća bar s vrtom i terasom.


Sve svijetle sobe hotela Art opremljene su modernim namještajem i nude pogled na Ljubljanski dvorac. Sve jedinice uključuju TV ravnog ekrana s kabelskim programima, sef te vlastitu kupaonicu s tušem i sušilom za kosu.


Svakog dana poslužuje se bogat bife doručak. U baru u predvorju gosti mogu uživati u osvježavajućim pićima i raznim umjetničkim slikama koje su ondje izložene. Također se mogu opustiti u vrtnom baru s terasom, gdje također mogu uživati u umjetničkim izlošcima.

Hotel Art smješten je na pješačkoj udaljenosti od nekoliko restorana, trgovina i barova. Do čuvenog Ljubljanskog dvorca ima svega 460 metara. Park Tivoli udaljen je 800 metara, a kulturni centar Metelkova mesto 1,5 km.


Glavni željeznički i autobusni kolodvor nalaze se na 1 km, a ljubljanska zračna luka Jože Pučnik oko 21 km od hotela Art. Na zahtjev i uz nadoplatu hotel može organizirati uslugu prijevoza. Parkiralište uz plaćanje dostupno je na udaljenosti od 200 metara.

    

Ovo je omiljeni dio odredišta 'Ljubljana' za naše goste, na temelju nepristranih recenzija.