[IVANIĆ GRAD] Lice poput brojnih celebritya? Pomladite i osvježite svoj izgled uz tretmane lica u Hotelu Sport 4*! 1x ili 6x IPL POMLAĐIVANJE + 1 x ili 6x OXY Tretman lica već od nevjerojatnih 119 kn!

5 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Tretiranje kože čistim kisikom posljednji je hit i ujedno tajna svježeg izgleda brojnih hollywoodskih zvijezda. OxyPro Age je uređaj za dermo-infuziju kisikom. Dođite na kozmetičke tretmane u Beauty centar Hotela Sport i uživajte u rezultatima već nakon prvog tretmana! Kupon je iskoristiv do 26.12.'16.!

Dobrodošli u moderan i luksuzan  Hotel Sport**** u Ivanić Gradu koji je smješten u ugodi prirodne tišine i mira, te time predstavlja idealno mjesto za Vas, Vašu obitelj i poslovne partnere.


Ponuda uključuje: wellness Hotela Sport 4*- 2 tretmana za brisanje bora već od 119 kn!


Prije kupnje odaberite između 2 opcije:

Opcija 1) 1 x IPL POMLAĐIVANJE + 1 x OXY Tretman lica za 119 kn!

Opcija 2) 6 x IPL POMLAĐIVANJE + 6 x OXY Tretman lica za 589 kn!


Tretiranje kože čistim kisikom posljednji je hit i ujedno tajna svježeg izgleda brojnih hollywoodskih zvijezda.  OxyPro Age je uređaj za dermo-infuziju kisikom. Dođite na kozmetičke tretmane u Beauty centar Hotela Sport i uživajte u rezultatima već nakon prvog tretmana.


Cilj tretmana dermo-infuzije kisika je:


povećanje oksigenacija stanica

ubrzanje metabolizma

povećanje procesa detoksikacije

jačanje obrambenih mehanizama kože

brža međustanična izmjena tvari


Tretmani za lice:

Sprečavanje starenja kože

Bore

Mrlje na koži

Akne

Nečista koža

Osjetljiva koža

Opuštena koža


Uređaj radi tako da uzima kisik iz atmosfere, i nakon što ga odvoji od ostalih komponenata (uglavnom dušika i ugljičnog dioksida), stavlja ga pod tlak viši od onog u atmosferi.


Aplikatorom uređaja upuhuje se zrak na kožu i oksigenacijom poboljšava mikrocirkulacija, a lice dobiva veću prozračnost.


Tajna uspjeha ovog uređaja nije samo u kisiku, nego u njegovoj sinergiji sa specifičnim kozmetičkim proizvodima koji se zahvaljujući kisiku mogu transportirati u najdublje slojeve dermisa /kože/.


Tretmani dermoinfuzije kisikom dovode do izrazite regeneracije kože lica vidljivim učinkom zatezanja. Ovo su tretmani koji mogu biti dodaci i ostalim tretmanima, a idealni su za osobe koje ne žele injekcije filera ili neke druge invazivne tretmane. Serumi koji se koriste u tretmanima NE sadrže parabene ni parfeme.


ODMAH nakon kupnje kupona pozivom na broj tel: 01 2369 700 ili e-mailom na: recepcija@hotel-sport.hr, uz KOD i ID kupona po primitku.  

  

Hotel Sport raspolaže sa 20 moderno uređene sobe opremljene pomno odabranim vrhunskim namještajem, te 3 apartmana kako bi našim gostima pružile maksimalnu udobnost.

Sve sobe sadrže: 

intelligent smart card sustav, 

klimu, 

LCDsat/TV , 

interaktivnu TV, 

sef, 

mini bar, 

telefon, 

tuš kabinu, 

wc i 

neograničeni internet.


Mjesto za potpuno opuštanje svakoga dana možete pronaći  u wellness centru hotela Sport gdje Vam osim standardne ponude masaža, tretmana  vrhunskom kozmetikom, solarija, unutarnjeg bazena sa protustrujnim plivanjem , te 4 saune, u sklopu kozmetičkog salona nudimo mogućnost tretmana na jednom od kozmetičkih aparata (anticelulitni programi, depilacija, kavitacija...) koji će Vam omogućiti da izgledate onako kako ste oduvijek željeli.

Teretana na 2 kata, zadovoljiti će potrebe rekreativaca ali i onih najzahtjevnijih. Kroz veliki broj sprava , te niz programa za vrhusku formu ili rekreativno vježbanje, provesti će Vas naše stručno i srdačno osoblje koje će vam približiti jedan potpuno novi princip vježbanja.

Bazen sadrži hidromasažne mlaznice (stojeće i sjedeće), protustrujno plivanje te masažni slap. Uz bazen možete se odmoriti na ugodnim ležaljkama i uživati uz šum vode.

Kako bismo nadmašili sva Vaša očekivanja, na raspolaganje Vam stavljamo kompleks sportskih terena (teniske terene, nogometne terene, kavez za mali nogomet, balon sa polivalentnom podlogom, teren za odbojku na pjesku, veliki i mali bazen, te veliko dječje igralište.

U sklopu centra nalazi se i restoran Garfield s bogatom gastro ponudom. ..a za sve ostalo, tu je Petek Tours koji će Vam organizirati teambuilding, razgled grada i okolice ili jedno putovanje iz Vaših snova.