Bolje od ovog ne može! Wellness hotel Aurora 4* Vas poziva u Mali Lošinj! Vrhunski paket uključuje 2 polupansiona, korištenje sauna i relax zone, unutarnjeg bazena, fitnessa...za dvoje već od 1199 kn!

37 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Neodoljivo ukusna hrana, prekrasno uređene sobe, ljubazno i organizirano osoblje, uredne i čiste sobe, predivan pogled na morsku uvalu okruženu borovom šumom, i taj miris..... aromatični miris Mediterana..... sve to čini čarobnu kombinaciju za nezaboravan odmor vrijedan svake lipe! Kupon vrijedi do 27.12.16.!!!

Hotel Aurora idealan je izbor za romantičan i opuštajući odmor uz more! Uronjen u zelenilo stoljetne borove šume, spoj je modernog dizajna, udobnosti i vrhunske usluge! 


Izaberite između 2 ponude:

Ponuda 1 uključuje: 3 dana uz 2 polupansiona (bogati buffet doručak i večera) u 1/2 standard sobi park strana, sve za 2 osobe.

Ponuda 2 uključuje: 3 dana uz 2 polupansiona (bogati buffet doručak i večera) u 1/2 +1 premium sobi park strana, sve za 2 odrasle osobe, 1 dijete do 12 godina na pomoćnom ležaju i 1 dijete do 7 godina u krevetu s roditeljima.

Dodatne pogodnosti: 

neograničeno korištenje unutarnjeg bazena s grijanom morskom vodom, 
vanjski bazen s morskom vodom; 
korištenje ogrtača, 
wellness papuče tijekom boravka; 
korištenje sauna i relax zone (prema raspoloživosti); 
fitness centar; 
besplatan WI-FI; 
besplatan parking.

 

Kupon vrijedi do 27.12.2016.!!!



CrnoJaje preporuča provjeru slobodnih termina prije kupnje kupona na 051 661 111.Obavezna e-mail rezervacija isključivo na mail aurora@losinj-hotels.com uz broj kupona po aktivaciji kupona.

Hotel Aurora smješten u Sunčanoj uvali, udaljen je svega 50 metara od mora i sportskih sadržaja te 20 minuta lagane šetnje od centra Malog Lošinja.

Sobe su sa balkonom, klimatizirane, opremeljene telefonom, bežičnim internetom (WiFi), satelitskom TV, sušilom za kosu, minibarom i sefom.

Usluga prehrane obuhvaća polupansion. Buffet doručak i večera, show cooking uz večeru.



Otok Lošinj savršen je izbor za zdrav i aktivan odmor u svako godišnje doba. Ovdje bogatstvo borove šume odiše mirom i lakoćom, modro more poziva na osvježenje, a aromatično bilje širi svoje opuštajuće mirise.

Laurus SlowSPA wellness centar hotela Aurora, uređen u mediteranskom stilu, i njegovo stručno osoblje nude pomno birane tretmane njege lica i tjela. Na raspolaganju su vam vanjski i unutarnji bazen sa morskom vodom, bazen za djecu, sauna i relax zona te fitness.


Sadržaji hotela:

udobne i moderno opremljene sobe i suitevi

Laurus SlowSPA wellness centar

unutarnji i vanjski bazen sa morskom vodom

sportski sadržaji u blizini hotela

hotelski restoran s à la carte odjeljkom

bogata buffet ponuda i show cooking

à la carte restorani uz more u blizini hotela

8 teniskih terena i drugi sportski sadržaji u blizini hotela

besplatan Wi-Fi

SPORT

8 zemljanih teniskih terena od kojih 2 osvijetljena, škola tenisa

1 polivalentno igralište (mali nogomet, 2 košarkaška, 2 teniska, 2 odbojkaška igrališta)

Kuglana

Boće

Mini golf

Stolni tenis

Najam bicikli

Pješačke i planinarske staze u blizini


PONOSIMO SE OSVOJENIM NAGRADAMA: 


· Tripadvisor - Certificate of Excellence 2013, 2014, 2015

· HolidayCheck Award 2o14, 2015

· Premier Traveller - među 10 najboljih SPA u svijetu 2014

· Sustainable hotel - UPUH 2015

SMJEŠTAJ:

Standard sobe

Sobe s dva ležaja ili s francuskim ležajem (160 cm širine), idealan su izbor za one koji vole putovanti sami ili u paru (do 2 osobe). Sobe su s balkonom na park stranu, okružene borovom šumom. Dio soba prilagođen je osobama s invaliditetom.

Otok Lošinj savršen je izbor za zdrav i aktivan odmor u svako godišnje doba. Ovdje bogatstvo borove šume odiše mirom i lakoćom, modro more poziva na osvježenje, a aromatično bilje širi svoje opuštajuće mirise.

Upravo tu, u prekrasnim uvalama otoka Lošinja, okruženi stoljetnom borovom šumom, pronaći ćete naše hotele, vile i restorane. Zdrav i aktivan odmor, wellness ili obiteljski odmor uz komforan smještaj, individualan pristup i profesionalna usluga našeg osoblja, te raznovrsnost sadržaja temelj su naše ponude.

Jeste li znali

..da je Mali Lošinj - dobitnik Srebrnog cvijeta Europe - prestižnu nagradu za uređenost i kvalitetu života građana!

Mali Lošinj

Mali Lošinj je najveće naselje na otoku, smješten je s južne strane lošinjskog zaljeva te je zahvaljujući tom položaju postao značajno pomorsko i trgovačko, a danas i turističko središte.

Smješten je u uvali Augusta, najvećoj zatvorenoj uvali ovoga otočja. Sa 7.000 stanovnika, danas je Mali Lošinj najveći otočni grad na Jadranu. Počeci Malog Lošinja sežu u 12. stoljeće kada je na otok Lošinj došlo dvanaest hrvatskih obitelji nastanivši se u istočnoj uvalici Sv. Martin. Prvi hrvatski doseljenici bili su stočari i poljoprivrednici, kasnije prelazeći na ribarstvo, pomorstvo i brodogradnju selilo se i cijelo naselje prema obali.

Danas je Mali Lošinj jedan od glavnih turističkih centara na Jadranu, poznat u svim europskim turističkim krugovima o čemu svjedoče mnogobrojni vjerni gosti, koji ga posjećuju svake godine iznova.