[POREČ] 3 dana/2 noćenja preko TJEDNA ili preko VIKENDA u classic sobi Valamar Diamant Hotela 4*, bogati buffet doručak i večera, besplatan parking i popust na SPA centar, sve za 2 osobe od 899 kn!

41 prodanNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Još jedan sjajan hotel u grupaciji Valamar hotela Vas poziva u Poreč! Smjestite se u Diamant Hotelu 4* i uživajte 3 dana u bogatoj ponudi i sadržajima za dvije osobe već od 899 kuna!

Izaberite između 2 ponude: 

Ponuda 1 uključuje: 3 dana uz 2 noćenja u sobi classic + bogati buffet doručak i večera + besplatan parking + besplatan WI-FI, boravak nedjelja - petak, sve za 2 osobe. 

Ponuda 2 uključuje: 3 dana uz 2 noćenja u sobi classic + bogati buffet doručak i večera + besplatan parking + besplatan WI-FI, boravak petak - nedjelja, sve za 2 osobe.


Korisnici ove ponude ostvaruju i slijedeću pogodnost: 50 % popusta na ulaz u Spa centar.


Hotel za rekreaciju i opuštanje bez premca u Poreču Sport i wellness hotel u Poreču na samo je deset minuta šetnje od povijesne jezgre grada u oazi borovine i čistih plaža.

Prvi je izbor za kombinaciju aktivnog odmora, opuštanja i izvanserijske gastro bife ponude uz mogućnost dijetnih jelovnika. Hotel nema premca u ponudi raznovrsnih rekreacijskih sadržaja i usluga posebno za ljubitelje biciklizma. 


Opremljen je sportskom dvoranom, vanjskim bazenom, grijanim unutarnjim bazenom i modernim wellness i beauty centrom. Gosti mogu šetati uz more ili se voziti turističkim vlakićem do centra grada. Nakon bicikliranja, nekoliko partija tenisa ili tečaja ronjenja svi će uživati u vrhunskoj ponudi jela na terasi hotelskog show-cooking restorana. 

Gosti mogu vježbati u fitness centru s 40 suvremenih sprava, a zatim se nagraditi opuštanjem u parnoj kupelji, jacuzziju i velikom bazenu s gejzirima i slapovima u wellness centru. 

Koju god vrstu odmora odabrali, naše ljubazno i profesionalno osoblje učinit će vaš boravak jedinstvenim. Plaža, more, bazen, vodena para i vrhunski tretmani za vaš dobar osjećaj! 

Wellness Valamar Diamant na 2400 m2 vam nudi prostrani bazen s vodenim efektima, raznovrsne saune, whirlpool, SPA zonu, bazen za djecu, sunčalište i fitness centar. Sve to uz vrhunske tretmane ljepote te fizikalnu medicinu i terapiju. 

Odškrinite vrata wellness centra i počastite se ljekovitim saunama, velikim bazenom s efektima protustrujnog plivanja, whrlpoolom, SPA zonom, sunčalištem i drugim sadržajima na 2400 m2. Zatrebate li fizikalnu medicinu ili rehabilitaciju, pomoći će vam stručni medicinski tim.  

Kući ćete se vratiti ispunjeniji i ljepši nakon medicinskih i opuštajućih antistresnih masaža, njege lica i tijela, face-liftinga ili anticelulitnog programa (CACI) u ponudi našeg centra za zdravlje i ljepotu Diamant.

Krenite na organizirane biciklističke ture i istražite okolicu Poreča. Vježbajte u dvorani za fitness na 40 sprava Technogym. Trenirajte tenis u sklopu teniskog kampa Hannes Zischka na 18 zemljanih terena. Ronite s profesionalcima do slikovitih morskih pličina, kanala i stijena. Sportski program obogatite vrhunskim pratećim uslugama hotela.