Svi na KUPRES, u Hotelu Kupres***!!! Odmor uz 2 noćenja s doručkom ili 2 polupansiona za 2 osobe već od 599kn! Kupon se može koristiti od 04.12. do 25.12. i od 24.01. do 31.03.2017.!

7 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Zadovoljite sve svoje sportske ambicije na svježem zraku uz skijanje ili snowboarding i smjestite se u simpatičnom Hotelu Kupres*** u BIH, uz 2 noćenja s doručkom ili polupansionom sve za 2 osobe po super cijeni!

SMJEŠTAJ

Bilo da Vam je potrebno samo prenoćište, želite provesti ugodan vikend ili se želite odmoriti od svakodnevnice u našem hotelu pružit ćemo Vam savršeno mjesto za to.

Sve sobe opremljene su LCD televizorima sa satelitskim prijemnikom, telefonom i neograničenim bežičnim internetom.

Hotel ima 18 dvokrevetnih soba s razdvojenim krevetima i 16 soba s francuskim ležajem+pomoćni krevet.


GDJE SE NALAZI?

Hotel "KUPRES" se nalazi na južnom ulazu u grad iz smjera Tomislavgrad-Livno sa lijeve strane, 100 m od prodajnog centra koji se nalazi uz samu prometnicu i samo 200 m od samog centra grada.

KUPRES - idealno mjesto za sve skijaše!

Kupres je grad i općina koja se nalazi Hercegbosanskoj županiji u BiH. Poznat je pozimskim turističkim sadržajima i ekološki očuvanoj prirodi.

Kupreško polje je velika kraška visoravan smještena istočno od Livanjskog i Glamočkog polja, a sjeverno od Duvanjskog polja. Kupreški kraj obuhvaća osim Kupreškog polja još dvije znatno manje kraške visoravni: Vukovsko polje i Ravanjsko polje. Od kulturnih znamenitosti na Kupreškom polju se održavaju Dani Kosidbe Na Kupresu ili Strljanica.

Nadmorska visina ovog podneblja  je od 1120 do 1250 m. Klima je planinsko-alpska, oštra, s prosječnom godišnjom temperaturom od 5.7°C. Godišnje je u prosjeku 141 dan sa oborinama, od toga 55 dana snježnih.

Provjera raspoloživosti prije kupnje kupona i potvrda rezervacije po primitku kupona na (00387) 63 331 175 ili commo@tel.net.ba prema raspoloživosti, uz KOD i ID kupona.