[ZAGREB] Birajte između 4 bogata frizerska paketa u frizerskom salonu L ART u Utrini! Očekuje Vas bojanje kose ili pramenovi uz pranje, šišanje, Arganoil tretman, brazilsko feniranje...već od 69 kn!

10 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Tražite vrhunsku uslugu i bogati frizerski paket uz super popust?! Na pravom ste mjestu! Frizerski salon L art u Utrini nudi čak četiri različita frizerska paketa, uz iznimno povoljnu cijenu od već 69 kuna! Kupon vrijedi do 12.01.2017.!

Frizerski salon "L art u zagrebačkom kvartu Utrini vrhunski je uređen prostor s profesionalnim i ljubaznim osobljem koje Vam stoji na raspolaganju svakim  radnim danom od 9 do 20 sati, a subotom od 8 do 13 sati.

Ponuda uključuje: promjena imagea ili samo osvježenje uz poklon ogrlicu ili narukvicu odabir između 4 opcije Frizerskog salona "L art" u Zagrebu-Utrina. 


Prije kupnje kupona odaberite između 4 opcije;

Opcija 1) Pranje, šišanje, Arganoil tretman i fen frizura za 69 kn!

Opcija 2: Bojanje kose, pranje, šišanje, frizura, Arganoil tretman + narukvica po izboru za samo 149 kn!

Opcija 3) Pramenovi, preljev, pranje, šišanje, frizura, Arganoil tretman + ogrlica po izboru za samo 189 kn!

Opcija 4) Brazilsko feniranje + ogrlica za samo 599 kn!


Kupon vrijedi do 12.01.2017.

Trajanje tretmana: 1,5 - 3,5 sati. 

           Adresa: Frizerski salon "L art" - Salon Utrine, Marjanovićev prilaz 6, Utrina (drugi neboder od Utrinske tržnice), Zagreb. 

           Radno vrijeme: pon-pet 9-20, sub 8-13 sati.

   

Struktura kose je kombinacija kompleksnih proteina zvanih keratin i njene prirodne vlažnosti. U zdravoj kosi zastupljenost keratina je oko 90% dok je preostalih 10% vlažnost. Keratin je odgovoran za čvrstinu i otpornost kose , dok je njena prirodna vlažnost uglavnom odgovorna  za elastičnost, fleksibilnost, mekoću i njen prirodni, zdravi izgled. Nažalost, peglanje kose, boja, mini val, feniranje, sunce, zagađenost, kemikalije u bazenima pa čak i svakodnevno češljanje polako uništavaju razinu keratina i vlažnost u kosi. Brazilski keratin, revolucionarni  tretman koji koristi kombinaciju keratina kako bi oporavio oštećenu kosu zamjenje njen prirodni keratin izgubljen tokom feniranja, farbanja i ostalih kemijskih procesa. Ovaj napredni tretman proizvodi keratinske nanomolekulue koje preobražava u mikro granule koje se zatim zapeglavaju u kosu. Za razliku od klasične keratinske njege (npr. dubinsko pranje kose i keratinski tretman), ovaj tretman u kremastoj strukturi  prodire duboko u oštećenu i ispucalu vlas.


Ovaj tretman koristi isti protein keratina koji se nalazi u kosi, ali u manjoj količini, koji se onda pričvršćuje za strukturu kose radi njenog trajnog oporavka. Koristi se Brasil Cacau keratin američkog proizvođača Cadiveu. Brazilski keratin je jednostavno najbrži, tehnički najnapredniji i najučinkovitiji oporavak kose na svijetu. Ova nova vrsta tehnologije je uspešna na svim vrstama kose, ali najveći rezultati su postignuti upravo na ekstremno oštećenoj kosi.


Frizerski studio L art se već 5 godina brine o ljepoti i vitalnosti Vaše kose. Posjetite  nas i uvjerite se u vrhunsku kvalitetu usluge!

 

frizerskom salonu L art isljučivo se koriste preparati vrhunske kvalitete - od šampona i regeneratora marke Label M,  ulja i maski za kosu Moroccanoil pa sve do talijanskih boja za kosu Tocco Magico ili preparata za trajno ravnanje kose Brasil Caucau.

Boje za kosu talijanske marke Tocco Magico sadrže biljne ekstrate (kopriva, ružmarin, kadulja i breza) s vrlo malim količinama amonijaka, a u ponudi boja za kosu Color ton imamo 72 osnovne nijanse boja (prirodne, zlatne, bakrene, ekstremno plave, itd.) i 6 posebnih nijansi iz kolekcije insprirane bojama dragog kamenja. 

Obavezna provjera raspoloživosti ODMAH prije kupnje kupona i potvrda rezervacije po primitku kupona ili minimalno 48 sati ranije na br telefona - Utrina: 097/639-4444, uz KOD i ID kupona.