Guštanje u Termama! Omiljena ponuda svih generacija! Nezaboravno cjelodnevno kupanje u bazenskom kompleksu Zdravilišče Radenci u Sloveniji za 2 osobe i za samo 85 kuna!

13 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Ugrijte jesenske dane omiljenom rekreacijom svih generacija! Zaplivajte, zabavite se i družite! Za samo 85 kuna provedite dan daleko od ulegnutog kauča i dosadnog televizijskog programa!

Ponuda uključuje za 2 osobe: 

cjelodnevno kupanje u bazenskom kompleksu Zdravilišče Radenci (10 manjih i većih bazena, jedan plivački od 25 m, ostali s termalnom vodom od 33 - 36°C).

Kupon vrijedi za sve dane u tjednu!

Kupon se može iskoristiti do 23.12.16.


Radno vrijeme bazena nedjelja - četvrtak od 7 do 21 h, petak i subota od 7 do 22 h!


Svijet termalnih izvora
Bazenski kompleks u Lječilištu Radenci ima unutarnji bazen za plivanje s običnom vodom, unutarnji i vanjski termalni bazen s termo mineralnom vodom, unutarnji bazen s toplim izvorima do 37 ℃, bazenčiće za djecu s običnom, grijanom i termalnom vodom 33 - 34 ℃, bazen za knajpanje s hladnom vodom i mnoge druge vodene atrakcije. 

Blagotvorni učinak radenske mineralne vode
Wellness ponuda Hotela Izvir zasniva se na blagotvornim učincima radenske mineralne vode. U Centru opuštanja Corrium hotelskim gostima su na raspolaganju masaže, mineralne kupelji, inhalacije i kure pijenja, saune i njege tijela, a u Beauty centru su na raspolaganju tretmani ljepote. Gosti Hotela Izvor mogu koristiti i Ayurveda center gdje je u ugodnom ambijentu moguće isprobati opuštajuće ili revitalizirajuće ayurvedske masaže.

Zdravstvo

Osnova je lječilišnog turizma u Radencima radenska mineralna voda koja blagotvorno djeluje na bolesti srca i krvnih žila, oboljenja bubrega i mokraćnih putova, reumatskih bolesti smetnji sustava za kretanje te bolesti metabolizma.

Što raditi?

Gosti mogu organizirano razgledati Lječilište Radenci i upoznati njihovu povijest. U razgled su uključeni i kušanje Radenske mineralne vode u salonu mineralne vode i razgledanje punionice mineralne vode Radenske.


Obitelji mogu sudjelovati u organiziranim pješačenjima između izvora života uz rijeku Muru, a posebno su za njih prilagođeni i »Spust po Muri«, biciklistički izlet „Uz lijevu i desnu obalu Mure“ (»Ob levem in desnem bregu Mure«).

Jedinstveni doživljaj u Lječilištu Radenci pruža promatranje večernjeg neba, zvijezda i zviježđa.

Na Otok ljubavi moguće se dovesti brodom koji je jedna od rijetkih još postojećih veza između lijeve i desne obale Mure. Poseban je doživljaj kušanje lokalnih kulinarskih specijaliteta koje pripremaju pred gostima.

Muru je moguće otkrivati i s tradicionalnom "büjraškom šefom", a nakon vožnje čamcem posjetitelji mogu poći na 8 kilometara dugu stazu između izvora života, koja ih vodi do sedam različitih izvora mineralne vode na području Radenaca.