Neodoljiva wellness ponuda u Zagrebu!!! 3h saune (finska i parna), čaj ili kava i voće za samo 79 kn u Hotelu Residence 3* u Zagrebu! Kuponi se mogu koristiti svaki dan od 14- 22h!

23 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Opustite se, stanite na čas, predahnite i odmorite od svakodnevnih briga, stresova, poslova i nagomilanih zadataka uz našu neodoljivu wellness ponudu u Hotelu Residence 3* u Zagrebu. Nadoplata za svaki slijedeći sat je 10 kn! Kupon vrijedi do 29.12.2016.!

Ponuda uključuje: Hotel Residence, Zagreb - neodoljiva wellness ponuda za 79 kn!


Cijena uključuje: 3 h saune - finska i parna + čaj ili kava + voće. 


Kuponi se mogu koristiti svaki dan od 14- 22h!

Nadoplata za svaki slijedeći sat je 10 kn!


Boutique hotel Residence kategorije 3* nalazi se u istočnome dijelu Zagreba, na samoj glavnoj prometnici uz tramvajsku zonu. Od samoga centra grada udaljen je tek 15-ak min., a od Maksimirskoga stadiona 4 tramvajske stanice.


Hotel ima vlastito osigurano vanjsko parkiralište i podzemnu garažu.


Vrhunski je izbor za smještaj poslovnih gostiju, turista koji glavni grad posjećuju individualno ili u grupi kao i sudionika i posjetitelja različitih sportskih manifestacija.

Naš hotel raspolaže najkvalitetnijom multifunkcionalnom dvoranom kapaciteta do 16 sjedećih mjesta.

Sigurno smo najbolji izbor za Vaš odmor, ali i za Vaše poslovne sastanke i privatna događanja. Hotel raspolaže sa 16 vrhunski opremljenih soba te 1 apartmanom. Ukažete li nam povjerenje, nesumnjivo ćete prepoznati kvalitetu usluga i proizvoda koje nudimo.

Osim hotelskoga smještaja hotel Residence svojim gostima nudi opuštanje u lounge baru ili Wellness & SPA centru te bogatu gastronomsku ponudu steak housea El Bull, gdje ćete imati priliku uživati u velikome izboru svih vrsta steakova i bogatoj vinskoj karti. Posjetite nas i osjetite potpuni užitak i zadovoljstvo!

Wellness-centar Residence

Dio hotela Residence čini i atraktivan wellness-centar. Ponudom svojih usluga te intimnošću interijera prilagođen je modernomu čovjeku koji želi pobjeći od svakodnevnoga stresa.

Gostima hotela je na raspolaganju fitness-dvorana.

U našem wellness-centru možete u potpunosti uživati prepuštajući tijelo i duh raznim vrstama masaža, kozmetičkim uslugama kao i uslugama pedikure i manikure.

Tea room

Smirujući i opuštajući ambijent koji će Vam omogućiti predah od svakodnevnih obveza pronaći ćete u tea roomu wellness-centra. Uživajte u vrhunskim gastronomskim delicijama spravljenima od svježih sezonskih namirnica. Za potpuni doživljaj prepustite se osjetilima i kušajte najfinije salate, raznovrsne sendviče i isprobajte shakove pripremljene od svježega voća.