[ZAGREB] VRHUNSKA TELETINA ISPOD PEKE!!! MAREDO GRILL poziva Vas na slasnu TELETINU sa krumpirom za 4 osobe i za samo 120 kn! Svaku srijedu uživajte uz glazbu uživo!

39 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Organizirate poslovni ili obiteljski ručak, krstitke ili neku sličnu prigodu, ili samo želite odličnu hranu uz živu glazbu ? MAREDO GRILL iz Zagreba poziva Vas na slasnu TELETINU za 4 osobe i za samo 120 kn!

Ponuda uključuje: 

"Maredo grill" TELETINA ISPOD PEKE NA OVALU SA KRUMPIROM ZA 4 OSOBE (1kg)


Kupon se može koristiti i uz živu glazbu, srijedom.

SRIJEDOM glazba uživo od 22:30h. 

Srijedom je potrebna nadoplata od 9,00 kn po osobi za postavu stola, od 22 h nadalje. 

Konzumacija isključivo u restoranu!

Piće nije uključeno u cijenu.

Kupon se može koristiti svaki dan od ponedjeljka do nedjelje. 

Od ponedjeljka do četvrtka cijeli dan, a petkom i subotom do 18 sati.

U slučaju organiziranih koncerata kupone na taj dan nije moguće koristiti

ODMAH nakon kupnje kupona obavezna prethodna rezervacija termina minimalno 24 sata ranije na mob: 099 4574 000, uz KOD i ID kupona po primitku. 

Restoran i noćni bar Maredo Grill posluje od 2008. godine. Koncipiran je kao restoran sa tradicionalnim jelima u moderno uređenom ambijentu koji je osmislio renomirani arhitekt Ante Vrban. 

Planirate feštu sa velikim društvom, a htjeli bi raznoliku hranu na stolu? Uz teletinu ispod peke uživajte i u Maredo mesnoj plati za 5 osoba. Ponudu pogledajte ovdje.

Restoran i noćni bar Maredo Grill, poziva Vas da probate vrhunski roštilj i da uživate uz svirku benda uživo. Uz roštilj na drveni ugljen i teletinu ispod peke svakodnevno u ponudi možete naći izvrsna A LA CARTE JELA kao što su: rižoto od kozica, biftek, teleći kotleti, piletina u umaku od meda i limuna, zapečena rebrica, burger od odležane junetine, teleći bečki i zagrebački i još mnoga ukusna jela iz bogatog jelovnika.

Ovu ponudu preporuča sales tim Crnog Jajeta!

Restoran i noćni bar Maredo Grill, smješten u neposrednoj blizini Ciboninog tornja te mnogih drugih poslovnih tornjeva eminentno je mjesto brojnih poslovnih ljudi tijekom tjedna ; dok se srijedom i vikendom mirni restoran pretvara u glavno mjesto za zabavu.