Drage djevojke napokon nešto samo za Vas! Pozivamo Vas na "Girls night" u Hotelu Residence 3* u Zagrebu uz wellness, bocu pjenušca i privat VIP najam u trajanju 4h za do 6 cura i za samo 649kn!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Provedite djevojačku večer, rođendan ili bilo koju drugu proslavu napokon bez muškaraca i samo u Vašem odabranom društvu Vaših best frendica! :) Za svaku slijedeću djevojku nadoplata je 50 kn na licu mjesta! Kupon vrijedi do 17.01.2017.!

Ponuda uključuje: Hotel Residence, Zagreb - girls night sa wellnessom + boca pjenušca - privat vip najam u trajanju 4 h za samo 649 kn!


Cijena uključuje: 4 h vip privat najma SPA centra sa korištenjem wellnessa do 6 cura + boca pjenušca. 


Svaka slijedeća djevojka nadoplata 50 kn na licu mjesta.

     

Boutique hotel Residence kategorije 3* nalazi se u istočnome dijelu Zagreba, na samoj glavnoj prometnici uz tramvajsku zonu. Od samoga centra grada udaljen je tek 15-ak min., a od Maksimirskoga stadiona 4 tramvajske stanice.


Hotel ima vlastito osigurano vanjsko parkiralište i podzemnu garažu.


Vrhunski je izbor za smještaj poslovnih gostiju, turista koji glavni grad posjećuju individualno ili u grupi kao i sudionika i posjetitelja različitih sportskih manifestacija.


Naš hotel raspolaže najkvalitetnijom multifunkcionalnom dvoranom kapaciteta do 16 sjedećih mjesta.

Sigurno smo najbolji izbor za Vaš odmor, ali i za Vaše poslovne sastanke i privatna događanja. Hotel raspolaže sa 16 vrhunski opremljenih soba te 1 apartmanom. Ukažete li nam povjerenje, nesumnjivo ćete prepoznati kvalitetu usluga i proizvoda koje nudimo.

Osim hotelskoga smještaja hotel Residence svojim gostima nudi opuštanje u lounge baru ili Wellness & SPA centru te bogatu gastronomsku ponudu steak housea El Bull, gdje ćete imati priliku uživati u velikome izboru svih vrsta steakova i bogatoj vinskoj karti. Posjetite nas i osjetite potpuni užitak i zadovoljstvo!

Wellness-centar Residence

Dio hotela Residence čini i atraktivan wellness-centar. Ponudom svojih usluga te intimnošću interijera prilagođen je modernomu čovjeku koji želi pobjeći od svakodnevnoga stresa.

Gostima hotela je na raspolaganju fitness-dvorana.

U našem wellness-centru možete u potpunosti uživati prepuštajući tijelo i duh raznim vrstama masaža, kozmetičkim uslugama kao i uslugama pedikure i manikure.

Tea room

Smirujući i opuštajući ambijent koji će Vam omogućiti predah od svakodnevnih obveza pronaći ćete u tea roomu wellness-centra. Uživajte u vrhunskim gastronomskim delicijama spravljenima od svježih sezonskih namirnica. Za potpuni doživljaj prepustite se osjetilima i kušajte najfinije salate, raznovrsne sendviče i isprobajte shakove pripremljene od svježega voća.