TV prodaja - neponovljivi proizvodi koje brišu godine!!! Anti Wrinkle Patch flasteri protiv bora, Face Lifting Complex za oporavak kože, Eyes Contour za podočnjake uz do čak 87% popusta već od 59 kn!

11 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Prije kupnje kupona odaberite: Face Lifting Complex, Anti Wrinkle Patch ili Eyes Contour serum! Kupon vrijedi do 28.12.2016.!

Ponuda uključuje: Tv prodaja  -  donosi Vam neponovljive proizvode koje brišu godine - Anti Wrinkle Patch, Face Lifting Complex, Eyes Contour uz do čak 87 % popusta već od 59 kn!


Prije kupnje kupona odaberite:

Opcija 1) Face Lifting Complex (12 ampula x 3ml) - revolucionarna metoda za brzo i učinkovito zatezanje i oporavak kože na vašem licu za 59 kn!

Opcija 2) Anti Wrinkle Patch - 14 flastera koji pomažu u borbi protiv bora, finih linija, podočnjaka i kesica oko očiju za 59 kn!

Opcija 3) Eyes Contour serum (30 ml) - smanjuje i korigira vrećice ispod očiju, podočnjake i omekšava izražajne linije za 69 kn!



Proizvod 1:

Priuštite si prirodno pomlađivanje uz Face Lifting Complex!

Iskoristite ekskluzivni popust od 87% i izbrišite godine sa vašeg lica! 

Spriječite prerano starenje kože!  

Povećajte sintezu kolagena i fibroblasta za obnovu kože!  

Pomladite vašu kožu!  

Zategnite lice bez opasnih i skupih operacija!


Vaše lice je vaša osobna karta - i treba biti odraz vašeg unutarnjeg stanja, a ne datuma rođenja sa vaše prave osobne karte! 

Kako godine prolaze, koža na vašem licu gubi svoju elastičnost i počinje da se opušta. Oštećenja od sunca, mnogi drugi vanjski i unutarnji čimbenici mogu uzročiti da vaša koža izgubi elastičnost i počne da se opušta.

Proces starenja je neizbježan i naravno nitko ne može to spriječiti - ali ipak, ima toliko toga što možete učiniti kako biste spriječiti preuranjene znakove starenja na vašem licu!

Ako ste ikada razmišljali o nekim ekstremnijim procedurama za zatezanje lica, vjerojatno ste upoznati sa rizicima i nuspojavama (lice koje ne može izraziti osjećaj na primjer).  Da ne spominjemo visoku cijenu.

Ali umjesto da se odlučujete na ekstremne mjere, riskirate i trošite novce - sada imate drugačije rješenje koje možete koristiti kod kuće! 

Face Lifting Complex  -  vaša alternativa rizičnim i skupim postupcima zatezanja lica!

Dokazano učinkovita kombinacija aktivnih prirodnih sastojaka djeluje tako što učvršćuje i zateže kožu, te poboljšava njenu obnovu. 

Zato svakodnevnom, redovitom uporabom Face Lifting Complexa izgledat ćete godinama mlađi – bez odlaska na skupe i rizične operacije!



Proizvod 2:

Anti Wrinkle Patch - Revolucionarni flasteri koji zatežu i pomlađuju vaše lice - prirodno i učinkovito! 

Iskoristite fantastični popust od čak 82% i izgledajte godinama mlađe uz Anti Wrinkle Patch flastere!

Sjajna vijest za sve pripadnice ljepšeg pola! 


Bore su najveći strah većine žena! Iako su prirodna posljedica starenja – to ne znači da ne možete ništa učiniti po tom pitanju! Mnoge plastične operacije su dostupne, ali tko želi bezizražajan, neprirodan izgled? 

Ali sada postoji prirodan, jednostavan za uporabu i učinkovit proizvod koji će usporiti pojavu znakova starenja na vašem licu!

Znanstvenici su otkrili prirodnu formulu koja će usporiti starenje kože i smanjiti bore na vašem licu. Zahvaljujući ovoj formuli od sada možete izgledati i do nekoliko godina mlađe! Učinkovita formula koja će vam dati mladalački izgled je kombinacija alantoina, ricinusovog ulja i ulja šipka.  Kombinacija ovih moćnih prirodnih tvari konačno je dostupna i u Hrvatskoj - isprobajte je i vi uz Anti Wrinkle Patch flastere! Ovi flasteri će vam dati mladalački izgled i neodoljivo privlačnu kožu.

Anti Wrinkle Patch flasteri dokazano pomažu u borbi protiv bora, finih linija, podočnjaka i kesica oko očiju. Dok alantoin hidratizira vašu kožu, ricinusovo i ulje šipka stimuliraju proizvodnju kolagena i štite od vanjskih utjecaja.

Zaboravite na skupe i bolne operacije! Anti Wrinkle Patch flasteri su vaše rješenje za prirodno uklanjanje bora. 


Proizvod 3:


Eyes Contour – Prirodno pomlađivanje izgleda za samo 2 tjedna!

Dobijte 85% popusta i riješite se podočnjaka i tamnih vrećica oko očiju! 

Uklonite podočnjake i tamne vrećice oko očiju! 

Izbrišite znakove starenja!

Regenerirajte i pomladite kožu!

Bez bolnih i skupih tretmana!


Postoji mnogo razloga za nastanak podočnjaka i vrećica ispod očiju. Neki od njih su nedostatak sna, loša prehrana, pušenje, genetika, neadekvatna njega kože. Bez obzira na razlog, podočnjaci i tamne vrećice utječu na vaš cjelokupan izgled. Pored toga, čine da izgledate stariji nego što jeste. 

Zato je bitna pravovremena njega lica, a posebno područja oko očiju. Do sada su postojale tisuće rješenja za njegu kože i uklanjanje podočnjaka. Sada konačno postoji pravo rješenje - Eyes Contour serum koji smanjuje podočnjake i vrećice ispod očiju te omekšava izražajne linije. 

Ovaj serum u sebi sadrži jednu od najučinkovitijih tvari za regeneraciju i pomlađivanje kože – glicerin. Glicerin je poznat po svojim blagotvornim učincima na kožu. Jedna od najvažnijih koristi je vlaženje kože. Osim što hidratizira kožu, glicerin održava potrebnu vlažnost kože. To je od posebnog značaja za njegu kože, jer suha koža lakše puca, brže stari i gubi sjaj. Osim toga, glicerin čini vašu kožu mekanom i nježnom.

Zbog toga je Eyes Contour serum idealan za borbu protiv podočnjaka, tamnih krugova i vrećica ispod očiju te ranih znakova starenja!

Naručite odmah Eyes Contour serum i izgledajte i do nekoliko godina mlađe bez bolnih i skupih tretmana!

Eyes Contour serum (30 ml) smanjuje i korigira vrećice ispod očiju, podočnjake i omekšava izražajne linije.


Nakon primitka kupona potrebno je osobne podatke, broj telefona, adresu za dostavu, kod i ID kupona proslijediti za OPCIJU 1 OVDJE, za Opciju 2 OVDJE, te za Opciju 3 OVDJE.