[RIJEKA] Najbolja ponuda za sve buduće nepušače!!! Crno Jaje i Bio Laser Studio donose Vam genijalan tretman za prestanak pušenja za samo 90 minuta u 1 dolasku i za samo 449 kn!!!

1 prodanNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Dopustite da Vas razuvjerimo! Donosimo Vam vrhunski 1 tretman akupunkturnih točaka biolaserom, koje Vam donose nikotinske krize (uključen je još jedan dolazak u slučaju krize ili kontrola i još jedan tretman unutar 3 mjeseca)!!! Kupon je iskoristiv do 07.01.2017.!


Ponuda uključuje: Bio Laser Studio Rijeka- prestanak pušenja za samo 90 minuta u jednom dolasku i za samo 449 kn!!!


Cijena uključuje: 

1 tretman biolaserom akupunkturnih točaka koje Vam donose nikotinske krize

(uključen je još jedan dolazak u slučaju krize ili kontrola i još jedan tretman unutar 3 mjeseca)! 


NEPOBITNE ČINJENICE

Pušači imaju veći rizik da će imati loš i kraći život i oboljeti od teških i neizlječivih bolesti

Kod pušača su višestruko povećani rizici od razvitka niza ozbiljnih bolesti: karcinoma dušnika, grkljana, usne šupljine, jednjaka, mokraćnog mjehura, gušterače, učestalija su kardiovaskularna oboljenja – infarkt miokarda, cerebrovaskularni inzult-moždani udar, smanjena je plodnost itd. Pušenje je jedan od najčešćih uzroka smrti koji se može otkloniti.


Jeste li znali? 

PUŠAČI TROŠE MNOGO NOVACA BEZ POTREBE, RAZMISLITE BISTE LI MOGLI BOLJE UTROŠITI NOVCE ???

Prosječni pušač

(1 kutija dnevno, 25 kn) 9000 kn

izdvaja 9.000 kn godišnje za cigarete


Oni koji puše po dvije kutije???

(1 kutija dnevno, 25 kn) 18000 kn

a mnogo ih je takvih....18.000 kn godišnje...


Bračni par, oboje "prosječni" pušači

(1 kutija dnevno, 25 kn) 36000 kn

1 kutija svatko od njih/dnevno) … 36.000 kn godišnje


Biolaser terapija odvikavanja od pušenja.

Provođenje terapije

BioLaserom se provodi  bezbolna terapija stimuliranja akupunkturnih točki na uhu, licu i rukama, koje su usko povezane s ovisnosti o pušenju, nikotinskim receptorima, kojima se stvara ovisnosti o pušenju.

Na taj način sprječavamo negativne nuspojave tipične fizičke ovisnosti koje se uobičajeno javljaju nakon prestanka pušenja tijekom nikotinske apstinencijske krize (želju za nikotinom, nervozu, razdražljivost, glavobolje, nesanicu, dekoncentraciju, depresiju, vrtoglavice, tjeskoba …)


Rezultati terapije

Terapijom se smanjuje napetost, nervoza, razdražljivost, glavobolje, nesanica, dekoncentraciju, depresiju, vrtoglavice, tjeskoba i ostali simptomi tipične fizičke ovisnosti, poboljšava se cirkulacija, stvara se duboki osjećaj olakšanja i opuštanja i smanjuje se želja za nikotinom.

U 85% slučajeva dovoljna je jedna 90 minutna terapija da bi se riješili fizičkih simptomi ovisnosti.

Činjenice koje bi Vas trebale uvjeriti u visoku kvalitetu i naprednost BioLaser terapije odvikavanja od pušenja


Znanstveno dokazana metoda, 1979. godine službeno priznata od strane Svjetske zdravstvene organizacije

Uspješno, brzo i ugodno odvikavanje od pušačke ovisnosti, potpuno bezbolna i neinvazivna metoda

Više stotina tisuća uspješnih tretmana u Europi i svijetu, vodeća je metoda odvikavanja od pušenja posljednjih 10 godina u razvijenim zemljama svijeta  (Njemačka, Austrija, Velika Britanija, Španjolska, Nizozemska, Rusija, Portugal, Brazil, SAD, Kanada)

Iznadprosječni uspjeh u odnosu na sve druge metode, u  85% slučajeva jedan tretman je dovoljan.

Bez upotrebe sintetičkih lijekova, nema nuspojava

Duboko umirujuća i opuštajuće terapija, koju provodi

Visoko osposobljeni, certificirani, stručni i iskusni tim terapeuta


Što misli prosječni pušač o prestanku pušenja

Prosječni pušač misli da je to teško, u panici je, smatra da neće uspjeti, ako nekim čudom i prestane on je u strahu da će morat izdržat dugo razdoblje prepuno očaja i apstinencijske krize.

Prosječan pušač boji se da će postat ne druželjubiv i  da mu druženja više nikada neće predstavljat užitak, boji se da se neće moć koncentrirat i nosit sa stresom i da ako prestane pušiti nikad više neće biti potpuno sloboodan i sretan, jer će do kraja života imat povremenu želju cigaretom i tome će se morat odupirat

Koje metode u BioLaser Studiu Rijeka u odvikavanju od pušenja ne koristimo

Pušačima ne govorimo ono što oni već znaju o strašnim rizicima za njihovo zdravlje, koliko ih to košta, koliko je to loša navika i ne govorimo im s visoka da su glupi što već nisu prestali pušiti. Pušači sve to znaju i to su problemi koje imate kada ste pušač. To nisu problemi prestajanja pušenja, jer pušači ne puše iz razloga zbog kojih ne bi smjeli pušiti. Ne koristimo niti šok terapije, tablete, flastere ili ostala zamjenska sredstava (električna cigareta), niti metode smanjivanja pušenja cigareta.

Koje metode u BioLaser Studiu Rijeka u odvikavanju od pušenja koristimo

Pušenje je  iluzija, da bi prestali pušiti potrebno je otkloniti razloge zbog kojih pušimo, u odvikavanju od pušenja treba se baviti uklanjanjem želje za pušenjem. Jednom kad se ukloni želja za pušenjem, bivši pušač ne treba koristit snagu volje za prestajanje.


Četiri koraka BioLaser terapije odvikavanja od pušenja:


Konzultacije

15 minutni uvodni razgovor prije terapije o pušačkim navikama korisnika terapije i prezentacija terapije.

 

Tretman

središnji dio terapije – 60 minuta stimulacije akupunkturnih točaka na uhu, licu i rukama BioLaserom, pri čemu se otklanjaju fizički simptomi koji se javljaju nakon prestanka pušenja (želja za nikotinom, nervoza, glavobolje, depresija, vrtoglavice, dekoncentracija, nesanica, razdražljivost …).


Razgovor s terapeutom

detoksikacija  tijela i promjeni životnih navika (u čemu se očituju psihološki problem ovisnosti koji se manifestiraju kroz teškoću napuštanja svakodnevnih navika – dugogodišnjih rituala: jutarnja cigareta, cigareta uz kavu, čik-pauze na poslu …),  iluzije pušačkog mozka, motivacije i afirmacije.


Nakon završetka tretmana

U razdoblju od tri mjeseca nakon završetka tretmana pratimo napredak u smislu detoksikacije organizma i promjene životnih navika, kao i stanje psihološke ovisnost o pušenju.

U slučaju ikakvih simptoma nikotinske apstinencijske krize u ovom razdoblju ponavljamo laserski tretman, koji se može ponoviti u bilo koje vrijeme – bez dodatne naplate, a preporuča se, ako je potrebno, ponoviti tretman 72 sata od središnje terapije odvikavanja od pušenja Biolaserom.

Ponavljanje je potrebno u vrlo rijetkim slučajevima.

Riječ bivšeg pušača 

Najbolji terapeuti odvikavanja od pušenja su bivši pušači. 

Propušila sam od 12 godina. Pušila sam punih 28 godina, svaki dan. Žao mi je što sam ikad pušila i žao mi je što se s ovom uspješnom metodom brzog i efikasnog odvikavanja od pušenja nisam susrela ranije. Pušenje je najveća zabluda pušačkog mozga; da je život ljepši i da možeš više uživat u životu sa cigaretom, da se s cigaretom možeš lakše oslobodit stresa i da se pušači bolje nose sa svakodnevnim stresom. 

Ovom metodom oslobađa se od straha i nesigurnosti koju ima svaki pušač. Strah i nesigurnost razvijaju cijeli niz razmišljanja kod pušača; da će biti žrtva, jer ako prestane pušiti tko zna koliko će trajat aptinencijske krize, hoće li to trajat cijeli ili duži dio života, hoće li uživat bez cigarete u druženju, u hrani, hoće li se moć koncentrirat i kako ću se nosit sa stresom. Sve ove strahove proizvodi cigareta. Kemijska ovisnost nije glavna poteškoća kod prestanka pušenja. 

Glavna poteškoća je mentalni pogled pušačkog mozga koji je razvio čitav niz iluzija koje proizvodi svaka nova popušena cigareta. Mentalni pogled pušačkog mozga može se promijeniti odmah i trajno. 

Dosadašnja znanstvena dostignuća i uvriježeni stavovi da je odvikavanje od pušenja teško nisu točni. Odvikavanje od pušenja je lako bez obzira koliko cigareta pušite dnevno i koliko godina je dug Vaš pušački staž. 

Mirna Međimorec, BioLaser Studio Rijeka