[MOSLAVINA] Obiteljski zimski praznici u Podgariću uz Božićnu priču i Vlak u snijegu! Uronite u božićnu čaroliju uz 2 polupansiona za dvije osobe u Vili Garić + GRATIS 2 djece do 12 god. za 660kn!

3 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Povedite cijelu obitelj na zimske praznike u Podgarić u podnožju parka prirode Moslavačka gora...doživite njegovu čaroliju obavijenu u zimsko ruho. Usput posjetite Božićnu priču i Vlak u snijegu. Ulaznice kupite u Vili Garić!

Ponuda uključuje: OBITELJSKI ZIMSKI PRAZNICI U PODGARIĆU UZ BOŽIĆNU PRIČU I VLAK U SNIJEGU


Cijena uključuje: 2 polupansiona za dvije osobe + GRATIS dvoje djece do 12 godina!


Korištenje kupona je moguće u slijedećim terminima:


VIKEND

- 02. do 04.12.'16.

- 09. do 11.12.'16.

- 16. do 18.12.'16.

- 06. do 08.01.'17.

- 13. do 15.01.'17.


TJEDAN

- 06. do 08.12.'16.

- 13. do 15.12.'16.

- 20. do 22.12.'16.

- 03. do 05.01.'17.

- 10. do 12.01.'17.


Mogućnost posjeta Božićne priče i Vlaka u snijegu - Ulaznice nisu uključene u ponudu!

S obzirom da se bliži vrijeme planiranja zimskog odmora, a nisu svi u mogućnosti priuštiti si zimovanje u nekim od popularnih susjednih skijališta, predlažemo Vam da jedan vikend odvojite za zimske praznike kod nas u Podgariću. 

Iskoristite promotivnu ponudu sa 2 polupansiona za dvije osobe i dvoje djece do 12 godina i boravite u udobnim sobama prenoćišta "Vila Garić". 

Svoj boravak možete upotpuniti posjetom Božićne priče u Grabovnici nedaleko Čazme, koja će ove godine svoje posjetitelje oduševiti sa 2 milijuna božićnih lampica, a koja je od Podgarića udaljena samo 45 minuta vožnje. Ulaznice možete kupiti u "Vili Garić". Za odrasle ona iznosi 30 kuna, dok je za djecu do 7 godina besplatna. 

http://salajland.com/

 

Također Vam predlažemo da jedan dan odvojite i za posjet Lovrakovom centru u Velikom Grđevcu gdje je smješten popularni "Vlak u snijegu" iz poznate knjige i filma koji su obilježili brojna djetinjstva i danas su značajna baština hrvatske književnosti i filmske umjetnosti. Veliki Grđevac i "Vlak u snijegu" od Podgarića je udaljen 45 minuta vožnje, a za ulaznicu od 15 kuna moći ćete obići interrpretacijsku sobu Mate Lovraka, vlak u snijegu (parna lokomotiva s vagonima koju su otkopavala djeca u filmu), Mlinarevu kuću i mlin Družbe Pere Kvržice.

http://www.kucmatolovrak.eu/matolovrak.php 


2 djece do 12 godina GRATIS!


RADNO VRIJEME:

PONEDJELJAK 10:00 – 23:00 (Ponedjeljkom restoran ne radi),

UTORAK 10:00 – 23:00h,

SRIJEDA 10:00 – 23:00h,

ČETVRTAK 10:00 – 23:00h,

PETAK 10:00 – 05:00h,

SUBOTA 10:00 – 05:00h,

NEDJELJA 10:00 – 23:00h.

Noćenje je moguće u bilo koje vrijeme, obzirom da recepcija radi od 0-24. 

Sve sobe su opremljene: 

televizorom u boji, 

tušem i WC-om.

Obavezno sa sobom ponijeti kupon prilikom dolaska!

Prije kupovine kupona OBAVEZNO provjerite raspoloživost smještajnog kapaciteta u željenom terminu!

Obavezna e-mail rezervacija na e-mail: vilagaric.podgaric@gmail.com ili broj mob.: 099 507 2791 ili tel. 043 220 977, uz KOD i ID kupona po aktivaciji kupona.

Malo pitoreskno mjesto Podgarić u podnožju parka prirode Moslavačka gora oduvijek je poznato kao zanimljivo turističko odredište u Bjelovarsko-bilogorskoj županiji kojoj, iako graniči sa Sisačko-moslavačkom županijom, administrativno i pripada. Podgarić skriva mali raj na zemlji, točnije jezero okruženo prirodom uz koje se nalazi i nekad hotel, danas prenoćište „Vila Garić“ koje je ponovno otvoreno za posjetitelje. 

„Vila Garić“ raspolaže s ukupno 20 soba s pogledom na jezero i prirodu. Sve sobe su uvijek uredne i spremne za boravak gostiju, a opremljene su televizorom u boji, tušem i WC-om. Gosti mogu boraviti u jednokrevetnim, dvokrevetnim ili trokrevetnim sobama od kojih su neke prilagođene invalidnim osobama, a u našem restoranu moguća je bogata pansionska i a la carte prehrana po povoljnim cijenama. Od specijaliteta svakako valja kušati teleće medaljone u umaku od vrganja i šampinjona ili rolane veprove odreske, a zatim se zasladiti kraljevskom delicijom odnosno palačinkama od kukuruznog brašna punjenim sirom i grožđicama. 

U sklopu objekta nalazi se aperitiv bar i to pored ulaza u „Vilu Garić“ gdje je ujedno smještena i ljetna terasa na tri razine sa stotinjak sjedećih mjesta. Ima direktan pogled na jezero i dječje igralište što roditeljima olakšava brigu oko djece, stoga je pravi užitak piti kavu na njoj i uživati u svježem zraku.

„Vila Garić“ Idealna je za razne svečanosti, godišnjice, krstitke ili vjenčanja i to u klimatiziranim salama poput sale “Garić“ kapaciteta do 200 osoba sa jedinstvenim pogledom na jezero, a za manje svečanosti ili poslovne sastanke posjetiteljima su na raspolaganju sale “Jelen” i “Košuta” koje mogu primiti do 50 osoba.  „Vila Garić“ nudi i mogućnost svadbenih svečanosti na otvorenom te vjenčanja na sjenici koja se nalazi na sredini jezera, a koju sa kopnom povezuje most dugačak 45 metara i idealan je za koračanje mladenaca prema subodonosnom da. Pri organizaciji vjenčanja osoblje je profesionalno i fleksibilno te spremno prilagoditi se željama mladenaca, a poslovni običaj je pokloniti sobu za prvu bračnu noć. 


Što se tiče aktivnosti kojima je moguće ispuniti boravak u Podgariću, u ponudi je ribolov subotom i nedjeljom, kanui za vožnju po jezeru ili bicikli kojima gosti mogu obići obližnje prirodne ili povijesne znamenitosti kao i ležaljke za izležavanje na moslavačkom suncu. U sklopu objekta moguće je koristiti i obližnje košarkaško, rukometno te nogometno igralište, a gostima su na raspolaganju lopte i reketi za badminton. 

Svoj boravak u ovom očaravajućem prirodnom okruženju gosti također mogu obogatiti planinarenjem ili trekkingom po Moslavačkoj gori i usput posjetiti povijesne znamenitosti nedaleko „Vile Garić“ poput Garić grada.

Jedan je od najstarijih srednjevjekovnih utvrđenih gradova u središnjoj Hrvatskoj, a dao ga je sagraditi ban Stjepan Šubić 1256. godine. Usput se možete okrijepiti izvorskom vodom iz obližnjeg „Markova zdenca“. Povijest ovog kraja krasi i spomenik revolucije iz 1967. godine autora Dušana Džamonje, a ukoliko se turisti upute u tom pravcu uživat će u prekrasnom i umirujućem pogledu na jezero i „Vilu Garić“.   

Prijamni kapaciteti 

Iznimno su važni turistima obzirom da napuštaju svoje domicilno mjesto boravka te u odabranoj turističkoj destinaciji koriste uslugu smještaja. „Vila Garić“ raspolaže s ukupno 20 soba s pogledom na jezero i prirodu. Sve sobe su uvijek uredne i spremne za boravak gostiju, a opremljene su televizorom u boji, tušem i WC-om. Gosti mogu boraviti u jednokrevetnim, dvokrevetnim ili trokrevetnim sobama od kojih su neke prilagođene invalidnim osobama. Slijedi opis sadržaja soba po vrstama. 

- 4 JEDNOKREVETNE SOBE – sastoje se od: ulaza (sadrži ormar sa ogledalom i policama te vješalicama) kupaonice (sadrži umivaonik, ogledalo sa policama i svjetlom te utičnicom za fen, tuš kada, WC, ručnici, toaletni papir, mini sapun za ruke, te gel/šampon) spavaće sobe (sadrži krevet sa kompletnom posteljinom, noćni ormarić, noćnu lampu, komodu sa TV-om, radni stol u kojem se nalazi promo materijal, cjenik i kućni red te tlocrt sobe, tepih, prozor s pogledom na prirodu. Soba je osvijetljena i prozračna.

- 12 DVOKREVETNIH SOBA – sastoje se od: ulaza (sadrži ormar sa ogledalom i policama te vješalicama) kupaonice (sadrži umivaonik, ogledalo sa policama i svjetlom te utičnicom za fen, tuš kada, WC, ručnici, toaletni papir, mini sapun za ruke, te gel/šampon) spavaće sobe (sadrži krevet – dimenzije sa kompletnom posteljinom, noćni ormarić, noćnu lampu, komoda sa TV-om, radni stol u kojem se nalazi promo materijal, cjenik i kućni red te tlocrt sobe, tepih, prozor s pogledom na prirodu. Sobe su osvijetljene i prozračne.

- 4 TROKREVETNE SOBE – sastoje se od: ulaza (sadrži ormar sa ogledalom i policama te vješalicama) kupaonice (sadrži umivaonik, ogledalo sa policama i svjetlom te utičnicom za fen, tuš kada, WC, ručnici, toaletni papir, mini sapun za ruke, te gel/šampon) spavaće sobe (sadrži krevet – sa kompletnom posteljinom, noćni ormarić, noćnu lampu, komoda sa TV-om, radni stol u kojem se nalazi promo materijal, cjenik i kućni red te tlocrt sobe, tepih, prozor s pogledom na prirodu. Pojedine sobe imaju poseban ulaz namijenjen invalidnim osobama. Sobe su osvijetljene i prozračne.

PRIREĐUJEMO:

SVADBENE SVEČANOSTI DO 200 OSOBA

POSLOVNE RUČKOVE

OSTALE SVEČANOSTI I PRIGODE

USLUGE IZNAJMLJIVANJA SOBA

IZRADA TORTi I KOLAČA ZA SVEČANOSTI