PodržimoNaše

Riješite se viška kilograma uz pomoć 16 tretmana VAKUMSKE KRIOLIPOLIZE i 2x Body scan analize tijela prije i nakon programa u Salonu Tajna Ljepote u Zagrebu za samo 690 kuna!

3 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Riješite se viška kilograma najnovijim hitom u svijetu, nekirurškom liposukcijom - vakumskom kriolipolizom i budite FIT!

FIT PAKET centra Tajna Ljepote, Zagreb - 16 tretmana VAKUMSKE KRIOLIPOLIZE - nekirurška liposukcija koja dugotrajno uklanja masne stanice + 2 x Body scan analiza tijela prije i nakon programa.

  • U jednom dolasku rade se 2 tretman vakumske kriolipolize na jednom području po želji.

Obavezna prethodna rezervacija termina na telefon: 01/889-7447, uz KOD i ID kupona po primitku.

VAKUMSKA KRIOLIPOLIZA

Vakumska kriolipoliza je prva i jedina prava metoda dugotrajnog uklanjanja masnih stanica te je kao takva jedina alternativa kirurškoj liposukciji.

Za razliku od ostalih aparata na tržištu koji masno tkivo zamrzavaju do -5 stupnjeva naš aparat zamrzava masne stanice od -5 do -15 stupnjeva čime se može djelovati i na najtvrdokornija masna tkiva pa su rezultati vidljivi već nakon prvog tretmana. Stoga je dovoljno napraviti 6 tretmana da bi se trajno uklonila većina masnih stanica iz organizma.

Vakumska kriolipoliza je najučinkovitija metoda za tretiranje gustog masnog tkiva, tamo gdje kavitacija ne daje dobre ili daje nedovoljne rezultate. Može se primijeniti na svaki dio tijela gdje postoji višak masnih naslaga: trbuh, bedra, stražnjica, noge, ruke, leđa.

Tretmani vakumske kriolipolize se vrše zamrzavanjem masnog tkiva te su potpuno neagresivni, bezbolni, sigurni i učinkoviti. Princip rada je vakuumski sistem usisavanja masnog tkiva (40-70  kPa) a ovisno o njegovoj debljini ono se tretira na -5°C do -15°C .

Primjenom niske temperature mišično tkivo kao i sva ostala okolna tkiva ostaju neoštećena. Prilikom tretmana masne stanice se počinju kristalizirati, a potom fragmentirati, a samo izlučivanje masnih stanica je sasvim prirodan proces u kojem jetra ima glavnu ulogu. Proces izlučivanja je postupan jer je potrebno mjesec dana da se raspadni produkti izluče iz organizma putem probavnog sustava i limfe. To nam ujedno govori u prilog zdravom načinu mršavljenja bez naglog opterećenja jetre.


BODY SCAN ANALIZOM saznajte o trenutačnom stanju Vašeg tijela. Dobiveni parametri bitni su za precizno određivanje pravilnih tretmana za mršavljenje i oblikovanje tijela kao i definiranje ciljeva prehrane. Analiza tijela se vrši najnovijim medicinskim uređajem OMRON HBF 516, a uključuje informacije o tjelesnoj težini, Body Mass Index-u (odnosu između visine i težine), postotku i raspodjeli masnih tkiva u organizmu i visceralne masnoće, postotak mišićnog tkiva, dnevne proteinske i kalorijske potrebe te Body Age.

Potražite više na našoj web stranici!

Napominjemo da su nakon tretmana moguće nuspojave laganog crvenila i peckanja kože.