Okrijte čari adventa u Dalmaciji! Jednodnevni izlet "Advent u Splitu" organiziranim autobusnim prijevozom i razgledavanje u društvu licenciranog turističkog pratitelja 11.12.2016. za 234 kune!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Doživite čaroliju Adventa u Splitu! Tijekom prosinca, pa sve do sredine mjeseca siječnja, u užem i širem centru Splita, na Rivi i trgovima tijekom „Adventa u Splitu“ odvija se izuzetno bogat program!

Aranžman uključuje: 
prijevoz autobusom turističke kategorije prema programu
razgled Splita u pratnji lokalnog vodiča
licenciranog turističkog pratitelja
jamčevno osiguranje i osiguranje od odgovornosti agencije
troškove organizacije

Aranžman ne uključuje:
troškove osobne prirode
sve što nije navedeno pod „Aranžman uključuje“ 


PLAN PROGRAMA

Polazak autobusa u 9:00 sati s južnog parkirališta Gradskog poglavarstva u Zagrebu. Ugodno putovanje auto-cestom u smjeru Dalmacije. Dolazak u SPLIT. 

Slijedi razgled grada u pratnji lokalnog vodiča: 

RIVA – DIOKLECIJANOVA PALAČA – KATEDRALA SV.DUJE – PROKURATIVE... a zatim i slobodno vrijeme za uživanje u jednom od najljepših hrvatskih adventskih sajmova. 

Cijeli grad živi u blagdanskom ozračju, a gradski trgovi postaju adventske pozornice. Na splitskoj Pjaci održava se manifestacija  „Advent na Pjaci“, a organizirana su i brojna kulturna, gastronomska i glazbena događanja!


Polazak prema Zagrebu predviđen je u 19:30 sati. Sa kraćom pauzom u povratku, dolazak na mjesto polaska u kasnim večernjim satima.


OBAVEZNA provjera slobodnih termina prije kupnje kupona putem e- maila: autoturist-park@inet.hr