Izgubite 2 konfekcijska broja do Nove godine i budite FIT! MaXiFit Zagreb powered by XBody - najmoćniji treninzi konačno u Zagrebu!!! 10 treninga s uključenom opremom i savjetima o prehrani za 749kn!

2 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Uz pravilnu ishranu rezultati su vidljivi već nakon 4-6 treninga!!! Kupon vrijedi do 14.01.2017. do kad je potrebno krenuti na prvi trening! Donosimo Vam treninge od 20 min + 10 minuta relaksiranja uz masažu!

Ponuda uključuje: 

MaXiFit Zagreb powered by XBody - najmoćniji treninzi konačno u Zagrebu!!! 

2 konfekcijska broja manje u samo 10 treninga i po cijeni od 749 kn!!! 


Cijena uključuje: 

10 treninga na Xbody - uključena oprema, odijelo i  savjeti o prehrani. 

Treninzi od 20 min + 10 minuta relaksiranje uz masažu.


VIDLJIVI REZULTATI VEĆ NAKON 4-6 TRENINGA UZ PRAVILNU ISHRANU!

KONCEPT EMS TRENINGA


Xbody EMS fitness trening nudi revolucionarno brz i efikasan 20 minutni trening program uporabom električne stimulacije mišića ( EMS ) uz korištenje najsuvremenije opreme. Trening  je prilagođen svakom klijentu i za Vas se brine osobni  trener.

Gubitak viška kilograma i masnih naslaga se osjeća već nakon četvrtog treninga. Gubi se do 2500 kalorija po treningu, a efekti treninga traju i sljedeća dva dana.

Sami trening poboljšava metabolizam,učvršćuje kožu i tkivo, tretira celulit, poboljšava vitalnosti, te regulira način i navike prehrane.

Oblikovanje struka, stražnjice i ostalih problematičnih dijelova tijela.

Sami trening, trenutno popravlja držanje tijela, zbog efekta koji odijelo ima na samom organizmu,a pomaže i u otklanjanju bolova u leđima i kukovima. Popravlja kardiovaskularni sistem i cirkulaciju.

Praktičnost i ušteda vremena ovog treninga koji vam oduzima samo 20 minuta,osjetiti ćete već nakon prvog dolaska. Posvećen, stručan i iskusan osobini  trener je uključen u XBody trening.


Efektivnost treninga u odnosu na vrijeme za koje je mišić izložen naprezanju do 30 puta efikasnije.

Utrošene kalorije nakon treninga 500kcal, između 4-6 sati 1200kal, između 24-48 sati do 2500kcal.

Predviđeni maksimalni broj otkucaja srca 120-130.

Rizik povrede mišića kao i rizik povreda leđa je veoma nizak.

Bez opterećenja zglobova prilikom napornih i intenzivnih treninga.

Štedi vrijeme, novac i pruža siguran trening bez ikakve opasnosti od povreda. Trener je uvijek i cijelo vrijeme posvećen samo Vama, a rezultati su ubrzo vidljivi. Dobijate svoj plan zdrave prehrane  i osobni plan treninga (koji je definiran prema potrebama Vašeg tijela).

Plan zdrave ishrane sastavljen  po Vašim  potrebama i obliku tijela , koji nije teško pratiti za osobne potrebe i efikasnost i sve to dostupno 24h, on line.

Imati ćete više snage, više energije, reaktivirati ćete cijeli metabolizam, a uz to i izgubiti celulit i bol u leđima nakon samo prvih par treninga. Mišići će vam raditi na visokom nivou i kvaliteti treninga.

Postavite sebi ciljeve koje su dostižne

Sve ovo događa se u 20 minuta po treningu uz samo 2 treninga tjedno (i 10 minuta masaže nakon svakog treninga). Svi naši klijenti su izuzetno zadovoljni. Maxifit studio nudi Vam visoko kvalitetan trening u usporedbi sa drugim, brojnim vrstama vježbanja.


Želimo Vam uspjeh u dostizanju Vaših ciljeva!